headerfoto

Ljuv musik uppstod mellan oss

Nu är det bara 77 dagar tills jag och Tommy gifter oss! Vill ni veta hur vi träffades? Det var faktiskt exakt 5 år sedan - den 13 april 2008.

Både Tommy och jag gillar musik, och det var just musiken som förde oss samman. Vi träffades på Internet, via ett community där jag på min sida angett namn på artister och band som jag lyssnade mycket på. Tommy skickade ett mail till mig och sade jag hade bra musiksmak. Så började faktiskt vår mailchat som ett halvår senare blev till en blinddate. Vi gick på Håkan Hellström ihop här i Göteborg. Att vi valde en konsert med Håkan var egentligen en slump eftersom jag mest var intresserad att kolla om Tommy var intresserad att ses, och redan dagen efter jag föreslagit det så hade han satt in pengar för biljetten. Dock har Håkan Hellström funnits med under mitt liv både mer närvarande och ibland mer i periferin. Tommy gillar Håkan Hellström, men det är nog inte någon av hans favoriter, utan han hakade mer på eftersom jag föreslog det och det var en chans till att få träffa mig. Håkan Hellström finns dock med i våra liv och vi har mött honom några gånger tillsammans. Vi såg honom bland annat på Way Out West hösten 2008 och då beslutade vi att förlova oss, även om vi inte gjorde slag i saken förrän på vår 1 års dag. Vi delar mycket mer i livet än musik – vi delar även ett stort intresse för miljön. Vi driver vårt egna företag ihop och Tommy utbildar sig nu till miljökonsult. Tommy har kommit att bli en trygg livskamrat och som jag inte kan tänka mig leva utan! Och nu ska vi ta vår relation ett steg högre – för om 77 dagar gifter vi oss.

 

/Vera

Etiketter: bröllop vera&tommy

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln