headerfoto

Ljuv musik uppstod mellan oss

Nu är det bara 77 dagar tills jag och Tommy gifter oss! Vill ni veta hur vi träffades? Det var faktiskt exakt 5 år sedan - den 13 april 2008.

Både Tommy och jag gillar musik, och det var just musiken som förde oss samman. Vi träffades på Internet, via ett community där jag på min sida angett namn på artister och band som jag lyssnade mycket på. Tommy skickade ett mail till mig och sade jag hade bra musiksmak. Så började faktiskt vår mailchat som ett halvår senare blev till en blinddate. Vi gick på Håkan Hellström ihop här i Göteborg. Att vi valde en konsert med Håkan var egentligen en slump eftersom jag mest var intresserad att kolla om Tommy var intresserad att ses, och redan dagen efter jag föreslagit det så hade han satt in pengar för biljetten. Dock har Håkan Hellström funnits med under mitt liv både mer närvarande och ibland mer i periferin. Tommy gillar Håkan Hellström, men det är nog inte någon av hans favoriter, utan han hakade mer på eftersom jag föreslog det och det var en chans till att få träffa mig. Håkan Hellström finns dock med i våra liv och vi har mött honom några gånger tillsammans. Vi såg honom bland annat på Way Out West hösten 2008 och då beslutade vi att förlova oss, även om vi inte gjorde slag i saken förrän på vår 1 års dag. Vi delar mycket mer i livet än musik – vi delar även ett stort intresse för miljön. Vi driver vårt egna företag ihop och Tommy utbildar sig nu till miljökonsult. Tommy har kommit att bli en trygg livskamrat och som jag inte kan tänka mig leva utan! Och nu ska vi ta vår relation ett steg högre – för om 77 dagar gifter vi oss.

 

/Vera

Etiketter: bröllop vera&tommy

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln