headerfoto

Sylvia är EcoBrides nya ambassadör i Halland!

Hej Sylvia och välkommen som ny Ambassadör för EcoBride
i Halland! 

- Tack,det känns jättekul och inspirerande! 

Vem är Sylvia?
- Jag bor i Varberg och jag älskar verkligen min hemstad, den har allt, hav, vacker natur och en levande stadskärna. Jag arbetar som kommunikatör med erfarenhet av strategisk miljökommunikation, PR och miljöfrågor. Att skapa verklig förändring är min allra största drivkraft. Att arbeta med miljöfrågor är min passion. Just nu arbetar jag som konsult genom mitt företag, Megafon kommunikation. Mitt främsta fritidsintresse är min lilla jack russel som följer mig hack i häl varthän jag än går. Utöver det vill jag bli en snabbare och uthålligare löpare samt en hejare på att stå i konstiga yogapositioner. En dag hoppas jag att få stå brud i Grövelsjön tillsammans med min sambo. Fjällmiljön är oerhört viktig för mig eftersom min släkt är samer.

Vad innebär rollen som ambassadör för EcoBride?
- Uppdraget handlar om att marknadsföra EcoBride-konceptet i Halland. Från Kungsbacka i norr till Laholm i söder.  Bland annat så vill vi ha en mer lokal förankring av samarbetspartners och min förhoppning är att flera halländska företag vill bli medlemmar i EcoBrides partnernätverk - EcoBride Business Club. Min roll är att hålla kontakt med företagsmedlemmarna i Halland och hitta fler halländska företag inom bröllopsbranschen som visar omsorg om människor och miljö.

Vad ser du fram emot mest med ditt uppdrag?
- Allt! Träffa företagen som erbjuder brudpar hållbara alternativ, så som mat, lokaler, blommor, transporter med mera. Ge råd till företag om hållbarhet, samt uppmana företag utan miljöprofil att tänka mer på miljö. Jag ser även fram emot att arrangera lokala bröllopsevents och besöka bröllopsmässor. Och naturligtvis all glitter och glamour!

Varför ekobröllop? 
Ekobröllop är ett kärleksbevis som går utanpå allt annat, blommor, presenter, kärleksförklaringar. Ekobröllop säger, jag älskar dig, allt omkring oss och våra framtida barn, och jag ska försöka vara så rädd om er som möjligt!

Läs mer om Sylvia och Megafon Kommunikation på www.megafon-info.se
 

Foto: Krister Melkersson

EcoBride söker ambassadörer i Sörmland och i Dalarna!

Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln