headerfoto

Save-the-date kort eller ej?

Har ni bestämt datum? Grattis! Då kan det vara läge att skicka save-the-date till nära och kära så de också bokar in datumet i sina kalendrar. Känn inte att ni behöver ha allting klart, detaljerna kommer i inbjudningskortet längre fram. Bara ni vet att ni har lokal och vigselförättare bokat just den dagen. Inte ens tiden för vigseln behöver vara spikad. Det vanligaste är att man skickar ett save-the-date kort med post eller e-post. Men alla möjliga varianter börjar bli allt vanligare. 

 

 

5 miljövänliga alternativ till Save-the-date kort

 

  1. E-post. Designa en snygg PDF eller skriv några enkla rader direkt i mailet. 
  2. Facebook. Skapa ett facebook-event. Då kan ni även fylla på med mer information längre fram när detaljerna börja bli klara. 
  3. Telefon. Bra komplement till ovanstående sätt för att bjuda in de gäster som inte är datavana. Men ett telefonsamtal till alla på gästlistan är också ett god idé. Det brukar vara det allra mest uppskattade alternativet. Då får ni även chans att prata med släkt och vänner och dela glädjen i deras lyckönskningar. 
  4. SMS. Smidigt men fortfarande mycket okonventionellt och räkna med att några av era gäster säkert kommer höja på ögonbrynen. Men allt beror ju på vilka ni är som brudpar och vad som känns rätt för er. 
  5. Kombinera med årets julkort, så sparar ni både pengar och miljö och bjuder på ett trevligt samtalsämne i jul. 

 

 

 

   

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln