headerfoto

Vi gifter oss på Österlen

Vill ni tjuvkika på bilder från vår vigsel- och festlokal? Själva vigseln kommer att hållas i ett galleri på Österlen. Från början hade vi tänkt utomhusbröllop vid Ale stenar, men efter att ha besökt platsen mitt under högsäsong, och vi insåg att det bokstavligen vallfärdar turister dit dagarna i ända, bestämde vi oss för att välja en mer privat och intim plats. Innan själva vigseln kan gästerna mingla tillsammans i utställningslokalen och även passa på att besöka vårt favoritrum med en inomhuskälla, som består av en stensarg där vattnet från källan rinner över och leds ut i en liten fåra runt om i lokalen. Vi har tänkt oss att ha själva ceremonin i ”stenrummet” (se bild på Kalle). Vi tänkte inreda väldigt enkelt med lite blommor och levande ljus. Gästerna kommer att ha möjlighet att stå på olika nivåskillnader i rummet runtomkring, så att alla kan se bra.
Själva festen kommer att hållas i en lada ett stenkast bort. De öppna ladugårdsdörrarna bjuder på en vacker utsikt över fälten, som ramas in av havet längre ner vid horisonten. I anslutning till festlokalen ligger ett hotell med sovplatser för 22 av gästerna. Jag och Kalle kommer att spendera bröllopsnatten i en fiskebod nere på stranden. Hur den ser ut och vart den ligger kommer att bli en överraskning, vilket känns väldigt spännande. Det enda vi kan vara riktigt säkra på, eftersom vi båda älskar att bada i havet oavsett om det är nollgradigt eller tjugogradigt vatten, är att bröllopsnatten kommer att inledas med ett dopp i det blå.

/Josefine

3 tips för att ta sig mellan vigselplats och festlokal

  1. Välj en festlokal och vigselplats som ligger nära varandra så slipper ni transporter. 
  2. Om det ändå är lite för långt för att gå mellan vigselplats och festlokal så hyr en buss eller kanske häst och vagn som hämtar gästerna i omgångar eller arrangera så att alla gäster kan samåka. 
  3. Klimatkompensera om era gäster tar bilen. T ex. genom att köpa träd via EcoBrides CSR-program.

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >
Foto: Josefine Fredh

Letar ni festlokal? EcoBride Club hjälper er att hitta rätt plats!

Hembygdsgård, herrgård, slott, loge eller fabrik? Våra samarbetspartners har kanske just er festlokal! Som medlem i EcoBride Club får du personliga kontaktuppgifter till våra utvalda samarbetspartners och kan ringa eller maila dem direkt för att få personligt stöd i er bröllopsplanering. EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln