headerfoto

Josefine och Kalle är EcoBrides nya bröllopsbloggare

Namn: Josefine Fredh och Kalle Germundson
Ålder: 27 & 28 år
Bor: Göteborg 
Bröllopsdatum: Sommaren 2015

Hur träffades ni?
- Den 7 november 2008 korsades våra vägar för första gången. För alla andra var det en helt vanlig lördag i Norges huvudstad. För oss var det en speciell dag. En dag som kom att förändra våra liv. Sju månader senare flyttade Kalle från Uppsala till Josefine i Oslo och plötsligt var vi sambos.  För andra runt omkring oss var det ett stort steg att gå från att ha 60 mil mellan varandra till att dela en lägenhet på 28 kvadratmeter, men för oss kändes det naturligt. Sedan dess har vi dedikerat varje dag till ett ändamål – att leva våra drömmar.

Vem är ni?
- Vi heter Josefine Fredh och Kalle Germundson, är 27 respektive 28 år och bor i Göteborg. Vi spenderar vår fritid och våra semestrar i naturen; bestiger berg, åker skidor, klättrar, paddlar, dyker och vandrar. Vårt favoritresidens är tältet. Det är svårt att hitta ett hotell med bättre utsikt. Dessutom är det både gratis och miljövänligt.

Hur gick frieriet till?
- Vi förlovade oss den 25 juli 2013 med utsikt över den magnifika glaciären Vatnajökull, på väg ned från ett berg på Island. En plats som för evigt kommer att vara speciell för oss och som representerar vilka vi är och hur vi vill spendera vår framtid tillsammans.

Varför väljer ni ett ekobröllop?
- Att vi väljer att leva ett så grönt liv som möjligt är delvis av egoistiska skäl. Vi vill att våra barn och nästkommande generationer ska ha möjlighet att få uppleva den magiska miljön och de fantastiska äventyren och naturupplevelserna som vi själva har upplevt. Våra värderingar och hopp om att skapa ett hållbart samhälle och en bättre värld präglar våra val i livet. Små som stora. Det finns alltid utrymme att göra skillnad. Vi tycker att alla människor ska äga rätten att bestämma över sitt eget liv, få möjlighet att leva i trygghet under rättvisa förhållanden, och sist men inte minst – få chansen att leva sina drömmar. Därför är det en självklarhet för oss att ha ett bröllop som präglas av hållbart tänkande och socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvarstagande. Men vi kommer inte att ha möjlighet att göra allt. Vårt nyckelord är medvetenhet.  Det är en ära för oss att få möjlighet att dela med oss av våra medvetna val och kunna visa andra människor att hållbara val inte alltid behöver vara svart eller vitt. Ibland kan de enklaste valen vara de som gör mest skillnad för att få fler människor att lockas att ta små steg i rätt riktning.

Vi ser fram emot att följa Josefines och Kalles bröllopsplanering varje vecka till sommaren 2015.
 

Foto: Privat

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln