headerfoto

Tips för inbjudningskorten

Gästbloggare: Hanna Ekegren, ekobrud som gifter sig i samband med  Lisebergs trädgårdsdagar den 8 maj 2010. 

 

Vi skickade inbjudningarna igår, de blev jättefina, och då kom vi på att vi inte behövde köpa kuvert utan vi satte bara små små tejpbitar som håller ihop inbjudan o frankerade o skrev på den nästan tomma baksidan, det blev jättebra...särskilt m tanke på alla papperskuvert vi sparade miljön på. Det känns verkligen bra det här, att vi har fått in en extra växel på miljötänket. Det är säkert så att det inte alltid funkar, men om man hela tiden bär med sig ett medvetet val så kommer ju en förändring till, det är gott. Om nu små tejpbitar är bättre än alla kuverten....jag får nog införskaffa mig en bok i ämnet, men kanske kommer vi långt på den vi kommer få från dig Katharina?

 

Det kändes viktigare att inbjudan gick ut så snart som möjligt än att vi har exakt samma färg på 'loggan' som vi kommer ha på blommor etc på bröllopet, rött är rött och rött är kärlek! :)

 

Hilsen /Hanna

 

Klicka på bilderna nedan för att se Hanna & Björns inbjudningskort.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln