headerfoto

Tips på bröllopspresenter

Någon som har tips på bra bröllopspresenter? Vem har inte fått den frågan av släkt eller vänner? Och många är vi som våndas för att hitta "den perfekta och personliga presenten". Det är inte lätt. Speciellt inte till par som redan har det mesta. Under sommaren har medlemmarna på EcoBride forum lämnat sina bästa tips på hållbara bröllopspresenter. Massor med bra idéer har kommit in!

Här kommer 3 idéer som jag tycker känns extra personliga, hållbara och nytänkande:

 

"Mitt tips är att dela med sig av sig själv i present - har du mycket äpplen i trädgården så gör mos och skriv "kärleksmos" på etiketten."  

Jeami, Linköping

 

"Jag var på ett bröllop där brudparet fick en massa presenter i form av tjänster från givarna. Dvs. där givarna själva utförde uppdragen, typ städa hemmet, laga festmiddag, fixa picknick."

Charlotte Wombs, Stockholm

 

"Jag tycker att en prenumeration på typ ekolådan vore en härlig present eller varför inte prenumeration på "ekomatkasse."
Anja Lindh, Stockholm

 

Tack Jeami, Charlotte och Anja för era tips! En vacker fotoram från House of fairtrade kommer på posten.

 

Mitt eget tips är att skänka en slant till ett välgörande ändamål som betyder mycket för brudparet. För att inspirera fler till detta så ger jag 1 kr till Hungerprojektet för varje ny medlem på EcoBrides fan-page på Facebook. Gå med du också och tipsa gärna dina vänner!

Foto: Ecoviva - den ekologiska matkassen. Bröllopspresent till era vänner?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln