headerfoto

Tips på bröllopspresenter

Någon som har tips på bra bröllopspresenter? Vem har inte fått den frågan av släkt eller vänner? Och många är vi som våndas för att hitta "den perfekta och personliga presenten". Det är inte lätt. Speciellt inte till par som redan har det mesta. Under sommaren har medlemmarna på EcoBride forum lämnat sina bästa tips på hållbara bröllopspresenter. Massor med bra idéer har kommit in!

Här kommer 3 idéer som jag tycker känns extra personliga, hållbara och nytänkande:

 

"Mitt tips är att dela med sig av sig själv i present - har du mycket äpplen i trädgården så gör mos och skriv "kärleksmos" på etiketten."  

Jeami, Linköping

 

"Jag var på ett bröllop där brudparet fick en massa presenter i form av tjänster från givarna. Dvs. där givarna själva utförde uppdragen, typ städa hemmet, laga festmiddag, fixa picknick."

Charlotte Wombs, Stockholm

 

"Jag tycker att en prenumeration på typ ekolådan vore en härlig present eller varför inte prenumeration på "ekomatkasse."
Anja Lindh, Stockholm

 

Tack Jeami, Charlotte och Anja för era tips! En vacker fotoram från House of fairtrade kommer på posten.

 

Mitt eget tips är att skänka en slant till ett välgörande ändamål som betyder mycket för brudparet. För att inspirera fler till detta så ger jag 1 kr till Hungerprojektet för varje ny medlem på EcoBrides fan-page på Facebook. Gå med du också och tipsa gärna dina vänner!

Foto: Ecoviva - den ekologiska matkassen. Bröllopspresent till era vänner?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln