headerfoto

Hur tillbringade ni Earth Hour?

Jag och Tommy brukar alltid ha Earth Day istället för Earth Hour vilket gör att vi stänger av telefon, dator och annat under en hel dag istället. Vi promenerar, spelar spel, läser, målar, pysslar och bara är utan massa teknik som stör vår uppmärksamhet, och njuter av att "vara helt fri". Det är då min kreativitet kommer fram och då jag verkligen hinner sätta mig ned utan att känna stress över att jag inte hinner med. 

 

I år valde vi att vara med ett par vänner och tillsammans åt vi raw tapas och chokladbollar och drack ekologiskt rödvin till. Vi samtalade om livet, spelade spel och under den timmen vi släckte ned tände vi istället värmeljus och mediterade. En helt magisk känsla – att bara i tystad sitta och bara vara, och lyssna på varandras andetag och uppleva hur våra tankar flög fritt. Något vi kommer tillföra i vår vardag mer än bara en gång om året. Både för miljöns skull som för hälsans och kreativitetens skull.

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Susan Lapere Loans » Tema: Flower Power:  ”God dag allihopa, jag kommer med goda nyheter till er dörr, jag är en privat lån..”

  • Hoffan Funds LTD » Tema: Flower Power:  ”behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och proje..”

  • شركات نقل الاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://610b31f1e425e.site123.me/about https://myworldgo.com/blog/40386/- https..”

  • ارخص شركة نقل عفش واثاث بمكة » Tema: Flower Power:  ” https://sites.google.com/view/movers-riyadh/ https://sites.google.com/view/mov..”

  • شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://fullservicelavoro.com/ شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث http://fullservic..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln