headerfoto

Mina 3 bästa tips för en lyckad bröllopsdag

Vårt bröllop var både vackert, unikt och magiskt. Hela konceptet med att återanvända och köpa second hand så mycket som möjligt blev helt enkelt fantastiskt. Många av våra gäster tyckte att det var hemtrevligt och avslappnat just för att vi inte hade samma tallrikar, samma stolar, samma glas och så vidare utan att vi istället använde det vi kunde låna ihop och mixade det med sånt vi hade själva. Bröllopet blev verkligen så som vi är privat, vilket gjorde det enkelt att slappna av för både oss och gästerna. Min kusin Matilda som jobbar med inredning på Hannas Room i Stockholm var väldigt imponerad och uttryckte sig så här i bloggen; ”Hur fint var det inte inne i ladan där middagen hölls? Vilda blommor, blandade porslin, gamla böcker som dekorationer. Så enkelt, men så otroligt vackert!”.

Nu har vi varit gifta i snart två månader och det känns fint att vara fru och make. Även om våra dagar ser likadana ut som tidigare så har vår relation tagit ett kliv uppåt, och man ser varandra med nya ögon. Vi planerar nu vår bröllopsresa som kommer gå till vackra staden Prag till våren. Vi åker tåg givetvis. Det kommer ni få höra mer om här på EcoBride när det börjar närma sig.

/Vera

Veras 3 bästa tips för lyckad bröllopsdag

  1. Njut även om det inte blir som du eller ni planerat i huvudet – för det är er dag och den är magisk hur den än blir.
  2. Ta med bekväma skor att byta med. 
  3. Ha en bröllopsklänning som du kan gå med hela dagen, så du slipper känna dig fångad i en klänning. Är den obekväm så kommer du garanterat inte kunna njuta av dagen fullt ut.


Tack Vera och Tommy för att vi har fått följa er väg till bröllopet här på EcoBride! Må ni leva lyckliga i alla era dagar! Här kan du läsa allt om Vera & Tommys bröllop – från planering till bröllopsfesten. 

Foto: Beatrice Borg Eriksson

Fråga Vera! 

Vera fortsätter givetvis att blogga här i egenskap av klubbdirektör för EcoBride Club. Du vet väl att du som medlem i EcoBride Club kan maila dina personliga frågor till Vera och få konkreta tips inför bröllopet? Är du inte medlem ännu? Det kostar inget att testa. Första månaden bjuder vi på utan kostnad. Bli medlem här >

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln