headerfoto

Presenter som verkligen betyder något

En månad kvar till det kungliga bröllopet. Jag tänkte passa på att slå ett slag för en mycket bra idé som kronprinsessan och hennes blivande make har tagit fasta på. Bröllopspresenter i form av ett välgörande ändamål. Lagom till bröllopet har Kronprinssessparets bröllopsstiftelse  startats, med en önskan att främja god hälsa och motverka utanförskap bland barn och ungdomar i Sverige.

För vad ger men till ett brudpar som redan har allt? Man behöver ju inte vara prinsessa för att redan äga alla kastruller och vaser och prylar man behöver. Jag möte många brudpar som väljer att avböja bröllopspresenter helt, men det är svårt att få faster och moster och kusiner att förstå att det är ok att komma tomhänta. Det känns liksom lite snöpligt som gäst att komma utan någon som helst present. Välj istället en organisation eller ett välgörande ändamål som ligger er varmt om hjärtat och be era gäster sätta in en liten peng i ert namn. Det kan vara att köpa träd i regnskogen, stödja en välgörenhetsorganisation eller bli fadder åt ett utrotningshotat djur. Välj något som är personligt för just er så känns det också roligt för era gäster att bidra. 

 

Själv vill jag passa på att tacka alla som kom på min bokrelease i Stockholm igår. Och extra stort tack till er som skänkt en slant till Hungerprojektet som alternativ present. Hungerprojektet arbetar för att utrota hunger genom att stimulera entreprenörskap och investera i människors driftighet och idérikedom för att på så sätt ge dem chansen att se sin egen potential. Det ligger mig varmt om hjärtat. 

 

Därför startar jag nu en facebook-kampanj där EcoBride skänker 1 kr för varje ny medlem på EcoBrides fanpage. Klicka här och tipsa dina vänner!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln