headerfoto

Presenter som verkligen betyder något

En månad kvar till det kungliga bröllopet. Jag tänkte passa på att slå ett slag för en mycket bra idé som kronprinsessan och hennes blivande make har tagit fasta på. Bröllopspresenter i form av ett välgörande ändamål. Lagom till bröllopet har Kronprinssessparets bröllopsstiftelse  startats, med en önskan att främja god hälsa och motverka utanförskap bland barn och ungdomar i Sverige.

För vad ger men till ett brudpar som redan har allt? Man behöver ju inte vara prinsessa för att redan äga alla kastruller och vaser och prylar man behöver. Jag möte många brudpar som väljer att avböja bröllopspresenter helt, men det är svårt att få faster och moster och kusiner att förstå att det är ok att komma tomhänta. Det känns liksom lite snöpligt som gäst att komma utan någon som helst present. Välj istället en organisation eller ett välgörande ändamål som ligger er varmt om hjärtat och be era gäster sätta in en liten peng i ert namn. Det kan vara att köpa träd i regnskogen, stödja en välgörenhetsorganisation eller bli fadder åt ett utrotningshotat djur. Välj något som är personligt för just er så känns det också roligt för era gäster att bidra. 

 

Själv vill jag passa på att tacka alla som kom på min bokrelease i Stockholm igår. Och extra stort tack till er som skänkt en slant till Hungerprojektet som alternativ present. Hungerprojektet arbetar för att utrota hunger genom att stimulera entreprenörskap och investera i människors driftighet och idérikedom för att på så sätt ge dem chansen att se sin egen potential. Det ligger mig varmt om hjärtat. 

 

Därför startar jag nu en facebook-kampanj där EcoBride skänker 1 kr för varje ny medlem på EcoBrides fanpage. Klicka här och tipsa dina vänner!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln