headerfoto

Ekostil värd bloggkärlek

Den 24-30 Maj (Vecka 21) är det bloggkärleksveckan. Om du inte har hört talas om den så är det inte så konstigt för årets Bloggkärleksvecka är den första. Idén är enkel, vi ska sprida lite kärlek med våra bloggar och vi ska göra det genom att blogga om någon vi gillar.

 

Att inspirera fler till kärleksfulla aktivteter ligger såklart EcoBride varmt om hjärtat och därför vill jag passa på att sprida bloggkärlek till Tanja på Ekostil. Ekologisk glamourama när det är som bäst! Precis som min mission med EcoBride sprider Tanja massor av ekotips - både lyxigt och glamouröst och samtidigt med omtanke om miljön och vår omvärld. Bloggkärlek till dig :)

 

Delta i bloggkärleksveckan du också

Många av oss som bloggar hinner inte riktigt med att uppmärksamma våra vänner tillräckligt ofta. Jag skulle vilja att du tar och funderar ut en person du gillar som har en blogg, kanske kan det vara en person du umgås med dagligen eller någon vars blogg du följer. Välj någon som du kanske inte annars bloggar om så ofta, någon som du glömt eller inte hunnit dela med dig av din kärlek till på senaste tiden.

Om du gillar idén så vill jag också att du hjälper till att sprida den – ta och blogga om bloggkärleksveckan. Ju fler vi är som deltar dessto bättre resultat kommer det bli för alla. Desto mer kärlek är det som kommer spridas på Internet. Initiativtagare till bloggkärleksveckan är Magnus som bloggar på Nakna Sanningen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln