headerfoto

Idag firar vi Världsmiljödagen

Idag firar vi Världsmiljödagen!  Bakom årets temat står FN som utropat 2010 till året för den biologiska mångfalden. Inte för att jag har sett så många aktiviteter på temat under första halvan av 2010 men låt oss hoppas att idag är avstampet som visar vägen för resten av året.  Tidningen Camino har gjort en lista över några av de aktiviteter som händer i vårt avlånga land där du har möjlighet att vara med och fira.
På flera ställen kan ni garanterat hitta ny inspiration inför bröllop med omtanke om miljön och vår omvärld. 


Stockholm:

Stockholm Grönt/Smaka på Stockholm
Som en del av den stora folkfesten Smaka på Stockholm arrangeras Stockholm Grönt. Mellan 2-6:e juni fylls Kungsträdgården av miljötänk och praktiskt miljöarbete.
www.smakapastockholm.se

Göteborg:

Ekomedveten marknad på Järntorget mellan 14.00-17.00
Förutom ekoreko-utställare ställer Nätverket Freecycle upp ett gratistält där det är fritt fram att lämna in och byta till sig nya prylar. Inlämning från kl 11.00.
Arrangörer: Miljöpartiet i Göteborg,
Bruka Marknad och Freecycle Göteborg

Bytesrätt
Klädbytardag i den gamla biografen Aftronstjärnan på Lindholmen (Plåtslagaregatan 2),   10-16.00
www.bytesratt.blogspot.com

Umeå:

Umeå kommun hoppas på att slå världsrekord genom att bjuda in till "världens längsta cykelparad"
www.smartaresor.nu

Örebro

Örebros första vegetariska mässa arrangeras på Kulturhuset 10-18.00.

 

Själv ska jag gå en sväng förbi den ekomedvetna marknaden i Göteborg för att sedan spana in den biologiska mångfalden i Slottskogen tillsammans med en god bok...och kanske en glass... Trevlig Världsmiljödag på er!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Susan Lapere Loans » Tema: Flower Power:  ”God dag allihopa, jag kommer med goda nyheter till er dörr, jag är en privat lån..”

  • Hoffan Funds LTD » Tema: Flower Power:  ”behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och proje..”

  • شركات نقل الاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://610b31f1e425e.site123.me/about https://myworldgo.com/blog/40386/- https..”

  • ارخص شركة نقل عفش واثاث بمكة » Tema: Flower Power:  ” https://sites.google.com/view/movers-riyadh/ https://sites.google.com/view/mov..”

  • شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://fullservicelavoro.com/ شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث http://fullservic..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln