Den kungliga bröllopsmenyn

Havskräfta från västkusten med sommartryffel och tryffelkaviar, citrusmarinerad odlad torsk i blomhölje med gurkgelé och kall grön ärtsoppa med Kalixlöjrom .

Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparrisoch rödbeta från Gotland samt nässel- och ramslökssås.

Kalvytterfilé från Stenhammar med rostad schalottenlökskrisp, potatisgratäng med Allerum prästost, tomatterrin, timjanskokta morötter i vitkål och dragonsky.

Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit choklad.


Vin

Champagne Pommery 2000 Grand Cru

Sancerre Les Pierris 2008 Domaine Roger Champault

Pommard 1:er Cru Epenots 2002 Louis Jadot
 Château Simon 2007 Sauternes

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln