headerfoto

Naturlig skönhet

- Släpp ner axlarna, le och våga vara dig själv! En glad, avslappnad och "egen" människa är det vackraste och sexigaste jag vet!

 

Tipset kommer från EcoBride-medlemmen Maria Larsson från Flen. Grattis Maria - du har vunnit ett ekologiskt nagelvårdspaket.

 

Kanske brukar du inte fördjupa dig i vad din mascara eller nagelkräm innehåller. Inte heller jag läste innehållsförteckningen tills för några år sedan. Och inte blev jag klokare av alla långa namn på tillsater och syror och andra ämnen som ska få oss bli vackrare. Så snubblade jag över den här sidan på nätet. Det är en tvåbarns mamma från Göteborg som driver sajten helt ideellt. Jag hämtade några burkar av mina "snällaste" produkter ur badrumskåpet och knappade in ingredienserna. Flera av dem visade sig vara starkt allergiframkallande och några hade så mycket kemiska tillsatser att jag genast slängde allt jag hade. Jag blev mörkrädd och klarade inte tanken på att lägga denna smet på huden en enda gång till. Nu använder jag ekologiska produkter i mesta möjliga mån och naturkosmetik i andra hand och min hud tackar mig med ny lyster och inga plitor.

För dig som vill börja testa ekologisk hudvård så kika gärna efter märket Ecocert, det garanterar naturliga ingredienser, erhållna i första hand från biodynamiskt (ekologiskt) jordbruk, en tydlig och exakt förklaring på etiketten till kompositionen och mängden av naturliga och organiska ingredienser samt återanvändbara och/eller biologiska nedbrytningsbara förpackningar.

 

Fler tips på naturlig skönhet hittar du här> Det är medlemmarna i EcoBride forum som delat med sig av sina bästa tankar och tips för att vara naturligt vacker inför bröllopet.

 

Ha det härligt i sommarsolen!

Etiketter: skönhet ecocert

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln