headerfoto

Lilla Bröllopsmonstret Sara

Sommar, sommar sommar! Fram till slutet av augusti kommer blivande bruden Sara gästblogga här på EcoBride. Varje vecka fram till det stundande bröllopet 28 augusti kan ni följa hennes tankar, tips och idéer.  

 

------------------

 

Sara heter jag och driver bröllopsbloggen Lilla Bröllopsmonstret sedan en tid tillbaka. Så som ni kanske förstår är jag en blivande brud och planerar just nu vårat bröllop som går av stapeln den 28 augusti i Varberg.
Jag och min blivande make Daniel har alltid varit miljömedvetna och det tog inte lång stund i vårat planerande innan vi bestämde oss för att lägga slit-och-släng hysterin inom bröllopsbranchen åt sidan. I stället bestämde vi oss för att ha ett eko/miljö-tema på bröllopet och det allra mesta på vårt kommande bröllop har vi köpt på second hand eller knåpat ihop själva utav saker som vi haft liggandes hemma. Alla val till bröllopet har varit noga genomtänkta och om ni förväntar er pappersservetter med våra namn tryckta på eller ett vrålåk för brudparet efter vigseln så kommer ni hata vårat bröllop!

 

Och hur hamnade vi här så? Vi träffades på en hemma fest för fem år sedan i Eskilstuna. Daniel var medbjuden en polare som kände min vän, hem till mig. Ja, så lite konstigt va det ändå att han den kvällen hamnade hemma hos mig. Det va inte kärlek i första ögonkastet och inte heller i andra men efter några veckor så var vi oskiljaktiga. Efter några månader flyttade vi tillsammans i hans lägenhet och något år senare sålde vi den för att söka lyckan i Göteborg. Vi skaffade tre katter och den 4 april 2009 förlovade vi oss på min mormors gamla filt uppe på Varbergs Fästning. Där vi nu även nu planerar att ha vårt ekologiska, miljövänliga och helt fantastiska bröllop!

 

Kram Sara & Daniel

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln