headerfoto

Stress inför bröllopsdagen

Gästbloggare: Sara Bengtsson

 

För några dagar sedan lovade jag Katharina att jag skulle göra ett gästbloggsinlägg om den sista stressen inför bröllopet. Men av någon anledning blev det alldeles för stressigt, kan ni tänka er?
Inte ens i min vildaste fantasi skulle jag kunna tänka mig att det kunde vara så stressigt. Vi som var så lugna och sa hela tiden att om saker gick fel så skulle vi ta det med en klackspark. Men sen så stod man där dagen innan och insåg att dukarna inte räckte till, DJ:n hade tappat bort alla sina skivor, vi hade ingen transport till vigseln, folk började avboka i sista sekunden och vädret såg väldigt oroväckande ut.
Vilket kaos! Men det var bara att hålla humöret uppe. Beställa fler dukar från uthyrningsfirman, fixa musik via internet och låna en tandemcykel. Vädret kan man tyvärr inte göra något åt men när Katharina kom på förmiddagen och vi i lugn och ro kunde spana ut några ställen där vi kunde ha vigseln ifall det regnade så kände jag mig mycket lugnare.

Någon alternativ vigselplats behövde vi dock inte använda då moder natur log sitt allra största leende mig oss och öppnade upp molnen så solen kunde stråla när vi vigdes i Kärleksparken. Mer om själva bröllopsdagen någon annan gång.

Att det är stressigt dagen innan vigseln har nog många mer än jag fått erfara. Sen att jag och Daniel inte är de mest organiserade personerna gjorde ju inte hela saken bättre. Vi är alldeles för mycket " vi tar det som det kommer- personer" för allas tycke och smak. Ett tag kändes det som om ingen visste något alls men detta var nog troligen bara för att allt redan var klart och inget mer behövdes göras.

Så dan efter dan efter bröllopsdan har jag bara ett tips till alla er stressade brudar där ute och det är det tipset som Katharina gav mig: Njut och hångla mycket! Då blir allt bra!

Hälsingar / "fru" Sara

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln