headerfoto

Stress inför bröllopsdagen

Gästbloggare: Sara Bengtsson

 

För några dagar sedan lovade jag Katharina att jag skulle göra ett gästbloggsinlägg om den sista stressen inför bröllopet. Men av någon anledning blev det alldeles för stressigt, kan ni tänka er?
Inte ens i min vildaste fantasi skulle jag kunna tänka mig att det kunde vara så stressigt. Vi som var så lugna och sa hela tiden att om saker gick fel så skulle vi ta det med en klackspark. Men sen så stod man där dagen innan och insåg att dukarna inte räckte till, DJ:n hade tappat bort alla sina skivor, vi hade ingen transport till vigseln, folk började avboka i sista sekunden och vädret såg väldigt oroväckande ut.
Vilket kaos! Men det var bara att hålla humöret uppe. Beställa fler dukar från uthyrningsfirman, fixa musik via internet och låna en tandemcykel. Vädret kan man tyvärr inte göra något åt men när Katharina kom på förmiddagen och vi i lugn och ro kunde spana ut några ställen där vi kunde ha vigseln ifall det regnade så kände jag mig mycket lugnare.

Någon alternativ vigselplats behövde vi dock inte använda då moder natur log sitt allra största leende mig oss och öppnade upp molnen så solen kunde stråla när vi vigdes i Kärleksparken. Mer om själva bröllopsdagen någon annan gång.

Att det är stressigt dagen innan vigseln har nog många mer än jag fått erfara. Sen att jag och Daniel inte är de mest organiserade personerna gjorde ju inte hela saken bättre. Vi är alldeles för mycket " vi tar det som det kommer- personer" för allas tycke och smak. Ett tag kändes det som om ingen visste något alls men detta var nog troligen bara för att allt redan var klart och inget mer behövdes göras.

Så dan efter dan efter bröllopsdan har jag bara ett tips till alla er stressade brudar där ute och det är det tipset som Katharina gav mig: Njut och hångla mycket! Då blir allt bra!

Hälsingar / "fru" Sara

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln