headerfoto

Stress inför bröllopsdagen

Gästbloggare: Sara Bengtsson

 

För några dagar sedan lovade jag Katharina att jag skulle göra ett gästbloggsinlägg om den sista stressen inför bröllopet. Men av någon anledning blev det alldeles för stressigt, kan ni tänka er?
Inte ens i min vildaste fantasi skulle jag kunna tänka mig att det kunde vara så stressigt. Vi som var så lugna och sa hela tiden att om saker gick fel så skulle vi ta det med en klackspark. Men sen så stod man där dagen innan och insåg att dukarna inte räckte till, DJ:n hade tappat bort alla sina skivor, vi hade ingen transport till vigseln, folk började avboka i sista sekunden och vädret såg väldigt oroväckande ut.
Vilket kaos! Men det var bara att hålla humöret uppe. Beställa fler dukar från uthyrningsfirman, fixa musik via internet och låna en tandemcykel. Vädret kan man tyvärr inte göra något åt men när Katharina kom på förmiddagen och vi i lugn och ro kunde spana ut några ställen där vi kunde ha vigseln ifall det regnade så kände jag mig mycket lugnare.

Någon alternativ vigselplats behövde vi dock inte använda då moder natur log sitt allra största leende mig oss och öppnade upp molnen så solen kunde stråla när vi vigdes i Kärleksparken. Mer om själva bröllopsdagen någon annan gång.

Att det är stressigt dagen innan vigseln har nog många mer än jag fått erfara. Sen att jag och Daniel inte är de mest organiserade personerna gjorde ju inte hela saken bättre. Vi är alldeles för mycket " vi tar det som det kommer- personer" för allas tycke och smak. Ett tag kändes det som om ingen visste något alls men detta var nog troligen bara för att allt redan var klart och inget mer behövdes göras.

Så dan efter dan efter bröllopsdan har jag bara ett tips till alla er stressade brudar där ute och det är det tipset som Katharina gav mig: Njut och hångla mycket! Då blir allt bra!

Hälsingar / "fru" Sara

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln