headerfoto

Välkommen Jill!

EcoBride har fått en ny medarbetare! Jill Khysing kommer att arbeta för EcoBride i Stockholm.

 

Hej Jill och välkommen till EcoBride!

 - Tack! Det ska bli jättespännande att komma igång!

 

Vad roligt att du ska börja jobba för EcoBride, hur kom det sig att du sökte dig hit?

-  Jag vill gärna vara med och bidra till att en så betydelsefull och fantastisk festdag som bröllopet är kan bli ännu vackrare och njutbarare genom att krydda romantiken och glamouren med en ekologisk touch! Till glädje för brudpar, gäster och naturen.

 

Vem är Jill?

-  Jag har länge varit intresserad av mode och design. Med åren har intresset mer och mer tagit en ekologisk inriktning, vilket jag också får utlopp för genom att sälja ekologiska barnkläder. Jag vill hellre berömma än fördöma. Hellre uppmuntra små steg i ekologisk riktning än fördöma stegen om de inte är till fullo eko på en gång. Alla är ju lite stappliga i början, man trampar snett och ramlar - men det är bara upp igen! Det blir stadigare och stadigare ju mer man övar : )

 

Är du själv gift?

-  Ja, på nyårsdagen 2003 åkte jag och min blivande man på vårt livs drömresa. Vi for till en pytteliten ö, längst ut i Stora Barriärrevet i Australien. Där gifte vi oss, bara han och jag (ja, en vigselförrättare, fotograf och bröllopsvittnen hade vi också med oss förstås), barfota i sanden, strax före solnedgången, i 30 graders värme! Det var helt magiskt! Bröllopsresan i Australien som följde efter bröllopet var en orgie i fantastiska natur- och djurupplevelser.

 

Vad kommer du göra på EcoBride?

- Jag ska arbeta med marknadsföring och försäljning. Hör gärna av er till mig med frågor och funderingar. Och så ses vi på EcoBride.se, på mässor och våra kommande ekoglamourösa bröllopsevent!

 

Kontakta Jill >

Etiketter: ecobride

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln