headerfoto

Välkommen Jill!

EcoBride har fått en ny medarbetare! Jill Khysing kommer att arbeta för EcoBride i Stockholm.

 

Hej Jill och välkommen till EcoBride!

 - Tack! Det ska bli jättespännande att komma igång!

 

Vad roligt att du ska börja jobba för EcoBride, hur kom det sig att du sökte dig hit?

-  Jag vill gärna vara med och bidra till att en så betydelsefull och fantastisk festdag som bröllopet är kan bli ännu vackrare och njutbarare genom att krydda romantiken och glamouren med en ekologisk touch! Till glädje för brudpar, gäster och naturen.

 

Vem är Jill?

-  Jag har länge varit intresserad av mode och design. Med åren har intresset mer och mer tagit en ekologisk inriktning, vilket jag också får utlopp för genom att sälja ekologiska barnkläder. Jag vill hellre berömma än fördöma. Hellre uppmuntra små steg i ekologisk riktning än fördöma stegen om de inte är till fullo eko på en gång. Alla är ju lite stappliga i början, man trampar snett och ramlar - men det är bara upp igen! Det blir stadigare och stadigare ju mer man övar : )

 

Är du själv gift?

-  Ja, på nyårsdagen 2003 åkte jag och min blivande man på vårt livs drömresa. Vi for till en pytteliten ö, längst ut i Stora Barriärrevet i Australien. Där gifte vi oss, bara han och jag (ja, en vigselförrättare, fotograf och bröllopsvittnen hade vi också med oss förstås), barfota i sanden, strax före solnedgången, i 30 graders värme! Det var helt magiskt! Bröllopsresan i Australien som följde efter bröllopet var en orgie i fantastiska natur- och djurupplevelser.

 

Vad kommer du göra på EcoBride?

- Jag ska arbeta med marknadsföring och försäljning. Hör gärna av er till mig med frågor och funderingar. Och så ses vi på EcoBride.se, på mässor och våra kommande ekoglamourösa bröllopsevent!

 

Kontakta Jill >

Etiketter: ecobride

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln