headerfoto

Välkommen Jill!

EcoBride har fått en ny medarbetare! Jill Khysing kommer att arbeta för EcoBride i Stockholm.

 

Hej Jill och välkommen till EcoBride!

 - Tack! Det ska bli jättespännande att komma igång!

 

Vad roligt att du ska börja jobba för EcoBride, hur kom det sig att du sökte dig hit?

-  Jag vill gärna vara med och bidra till att en så betydelsefull och fantastisk festdag som bröllopet är kan bli ännu vackrare och njutbarare genom att krydda romantiken och glamouren med en ekologisk touch! Till glädje för brudpar, gäster och naturen.

 

Vem är Jill?

-  Jag har länge varit intresserad av mode och design. Med åren har intresset mer och mer tagit en ekologisk inriktning, vilket jag också får utlopp för genom att sälja ekologiska barnkläder. Jag vill hellre berömma än fördöma. Hellre uppmuntra små steg i ekologisk riktning än fördöma stegen om de inte är till fullo eko på en gång. Alla är ju lite stappliga i början, man trampar snett och ramlar - men det är bara upp igen! Det blir stadigare och stadigare ju mer man övar : )

 

Är du själv gift?

-  Ja, på nyårsdagen 2003 åkte jag och min blivande man på vårt livs drömresa. Vi for till en pytteliten ö, längst ut i Stora Barriärrevet i Australien. Där gifte vi oss, bara han och jag (ja, en vigselförrättare, fotograf och bröllopsvittnen hade vi också med oss förstås), barfota i sanden, strax före solnedgången, i 30 graders värme! Det var helt magiskt! Bröllopsresan i Australien som följde efter bröllopet var en orgie i fantastiska natur- och djurupplevelser.

 

Vad kommer du göra på EcoBride?

- Jag ska arbeta med marknadsföring och försäljning. Hör gärna av er till mig med frågor och funderingar. Och så ses vi på EcoBride.se, på mässor och våra kommande ekoglamourösa bröllopsevent!

 

Kontakta Jill >

Etiketter: ecobride

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln