headerfoto

Bli EcoBrides bröllopsbloggare-få en digitalkamera!

Ska du gifta dig 2011? Vill du inspirera andra till att välja hållbara produkter och tjänster för bröllop? EcoBride söker just nu bröllopsbloggare till EcoBride forum. Som tack får du en digitalkamera värde ca. 1000 kr!

 

Du behöver inte känna dig som en miljöhjälte varje dag, inte heller ha helt klart för dig hur och var du hittar produkter och tjänster för ekobröllop eller ha ekologiskt som helhetstema för ert bröllop. Men du och din fästmö/fästman bör vara genuint intresserade av att göra medvetna val inför ert bröllop och dela med er av er resa och era tankar. EcoBride söker dig som vill berätta om er väg fram till bröllopet, både det som är roligt och det som är svårt, tips på ekologiska och etiska produkter och tjänster, tankar och idéer och annat som kan inspirera våra medlemmar på EcoBride forum.

 

Som tack får du en digitalkamera värde ca. 1000 kr så du kan föreviga era bröllopsminnen både under tiden ni planerar ert drömbröllop och på själva bröllopsdagen!

 

Skicka ett mail till katharina@ecobride.se och berätta vem du är, datum för ert bröllop, lite kort om dina tankar inför bröllopet och varför just du skulle passa som vår bröllopsbloggare! Senast 27 december vill vi ha din intresseanmälan.

 

 

EcoBride forum

EcoBride forum är en ny mötesplats på nätet för er som går i giftastankar - och vill planera ert drömbröllop med omtanke om miljön och vår omvärld. Medlemskapet är gratis!

Läs mer och bli medlem här >

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln