headerfoto

Våga drömma i jul

Nu är det så äntligen dags för lite julledigt! Passa på att mysa och pyssla och ta hand om varandra. Vissa drömmer om en vit jul, andra om julefrid utan stök och stoj, eller kanske drömmer ni om en härlig familjejul där flera generationer samlas under samma tak? Julhelgen och mellandagarna är kanske då ni berättar nyheten om ert kommande bröllop för familj och släkt? Genast kommer gratulationer blandat med goda tips och råd från alla håll och kanter! Men lugn, tag vara på bra tips men glöm inte att det är ert bröllop och bara ert. När julstöket har lagt sig kanske ni även får tid att prata igenom era bröllopsplaner och drömma lite romantiska drömmar också.

 

Vilken ände börjar man? Det är en vanlig fråga jag ofta får från blivande brudpar. Här kommer frågor att diskutera som en start på er bröllopsplanering:

  • Börja med att fantisera om hur ert drömbröllop ser ut, om ni fick önska helt fritt - hur skulle det vara då?

 

  • Vilka värderingar delar ni som par? Hur vill ni leva ert liv tillsammans? Låt det synas i ert bröllop. Passa på att inspirera släkt och vänner utifrån era personliga värderingar.

 

  • Vill ni gifta er kyrkligt eller borgeligt?

 

  • Vill ni göra det mesta själva eller vill ni ta hjälp av festlokal eller kanske en bröllopskoordinator?

 

  • Hur stort bröllop vill ni ha? Alla släktingar och vänner ni känner eller kanske bara närmaste familjen?

 

 

 

Våga drömma ett tag innan ni går in på detaljer och realiteter som budget, datum, tema, lokaler etc. Låt bröllopet bli er personliga kärleksfest! Det är värt lite tid för drömmar, även om det är julstök runt omkring...

 

Jag önskar er en riktigt God Jul!

 

Kram Katharina

 

Foto: Martina Thalwitzer/OurDay.se
Etiketter: bröllop planering

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln