headerfoto

Häst och vagn till bröllopet

Igår var jag på Bröllopsmässan i Malmö och trendspanade inför 2011. Bland annat träffade jag Annika Jönsson som kör häst och vagn vid festliga tillfällen. Det är verkligen ett romantiskt sätt att färdas mellan vigsel och festlokal . Och miljövänligt såklart. Tänk bara på att anlita en kusk på orten så det inte krävs hästtransport flera mil fram och tillbaka för då missar man ju liksom poängen med att spara på miljön. Vanligtvis är det brudparet som färdas med häst och vagn men det finns även kuskar som har större vagnar och kan frakta upp till 8 gäster åt gången. Passa gärna på att stanna och ta bröllopsfoton på vägen.

 

Just Annika Jönsson kör häst och vagn i närheten av Lund och tar 3500 kr för en bröllopskörning. Läs mer om Annikas Hästkörning >

 

Sågs vi inte på mässan idag så kommer jag tillbaka till Malmö 5-6 februari då Allt om Bröllop mässan arrangeras på Slagthuset. Och redan nästa helg är det den stora helgen för bröllopsmässor i Stockholm med både Bröllopsmässan på Grand Hotel och Allt om Bröllop på Nacka Strand samtidigt. Är du intresserad av ekobröllop så finns EcoBride på Allt om Bröllop på Nacka Strand hela helgen. Vi kommer ha en stor ekobröllopmonter med massor av inspiration!  Kom gärna förbi så bjuder vi på tips och råd om etiska och ekologiska alternativ för allt från blommor, hudvård, makeup och kläder till lokal, dekor, presenter och bröllopskoordinering.  Läs mer här > 

Foto: Beatrice Larsson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln