headerfoto

Vilken ände ska vi börja?

Nyförlovade? Kanske har ni hunnit boka datum? Lokal? Vigselförättare?  

De första bitarna brukar falla på plats ganska lätt. Men sen kommer man snabbt in på alla olika detaljer av bröllopsplaneringen och plötsligt känns det som tusen frågor surrar i luften. Känner du igen dig?

 

Då kan en bröllopskonsultation passa bra. Förra veckan var jag på mingel med Bröllopsakademien som utbildar och certifierar bröllopskoordinatorer. Medlemmarna är bröllopsproffs som har stenkoll på praktiska detaljer och som vet hur man verkligen skapar ett drömbröllop utifrån varje brudpars önskemål och drömmar.

 

Vill ni arrangera bröllopet på egen hand men vill ha goda råd på vägen och en checklista för alla detaljer?  Då är en bröllopskonsultation är ett smart sätt att få tips och råd som kan spara både tid och pengar.

En bröllopskonsultation är ett personligt möte med en bröllopskoordinator som lyssnar på era tankar och önskemål och ger tips på pålitliga leverantörer, smarta lösningar och prisvärda alternativ. Bokar ni en konsultation genom EcoBride får ni samtidigt praktiska tips på hur ni väljer produkter och tjänster med omtanke om miljön och omvärlden.  Ni träffas antingen hemma hos er eller på ett kafé på stan och får möjlighet att gå igenom alla era personliga frågor och funderingar.

 

Just nu!

Erbjudande på 2 timmars bröllopskonsultation med EcoBride koordinator. Bokar ni före

31 mars ingår även ett ex. av boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop

(värde 295 kr). Lär mer här>

 

 Pris: 2500 kr

 *Passa på! Den 1 april höjer vi priset till 3000 kr.

 

Vill du veta mer vad en bröllopskonsultation innebär? Fråga oss gärna!  Eller har ni själva erfarenhet av en konsultation. Berätta gärna hur det var!

  

 

Bröllopskoordinator Helen Forsberg hjälper blivande bruden Hanna. Foto: Martin Thalwitzer/OurDay.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln