headerfoto

Världens lyxigaste brunch

Hur ska man hinna uppleva varje minut av sin bröllopsdag och samtidigt hinna prata med alla gäster och nära och kära mitt i alltihopa? Det är ofta ett dilemma, tiden springer iväg och allt för snart är kalaset över och alla åker hem igen. Att förlänga bröllopsfesten till två eller tre dagar är ett alternativ som blir allt populärare. Bjud på brunch dagen efter så hinner ni prata i lugn och ro med släktingar och tillresta gäster.

 

Själv har jag precis kommit hem efter en resa till Dubai och upplevelsen av världens lyxigaste brunch. Jo, jag menar verkligen världens lyxigaste! Fredagsbrunchen på femstjärniga Al Qasr Hotel i Dubai är fullbokad flera veckor i förväg trots att kuvertpriset går på drygt 1000 kr per person. Men då ingår också fritt med champagne, mojitos, färska ostron och skaldjur, över 50 olika desserter och kockar som lagar mat från världens alla hörn. Spanska tapas, sushi, libanesiskt, indiskt, mexikanskt, thai, färsk hemmagjord italiensk pasta, amerikanska hamburgare, grillat, grekiskt, franskt och arabiskt. Allt av absolut högsta kvalitet! En upplevelse för livet som jag ju bara måste rekommendera.

 

Om ni nu inte planerar bröllop eller smekmånad just i Dubai så boka bord på ert favorit-brunch-ställe dagen efter bröllopet eller gör er egen lyxbrunch hemma med mat efter säsong och ekologiskt bubbel. Vill ni lyxa till det lite extra hemmavid kan ni hyra in en egen omelettkock och någon som städar och tar hand om disken efteråt.

 

Har ni några ekologiska brunch-favoriter i vårt avlånga land? Skriv gärna och tipsa!

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln