headerfoto

Välkommen Jenny!

 

Jenny Josefsson är EcoBrides nya bröllopskoordinator. Jenny är utbildad via Bröllopsakademien och driver Amandi Bröllop & Fest i Stenungsund.

Hej Jenny och välkommen till EcoBride!
- Tack så hemskt mycket!

Vad gör egentligen en bröllopskoordinator?
- En bröllopskoordinator är ett stöd för brudparet så att hela planeringen ska bli så bekymmersfri som möjligt. Jag sköter ofta kontakten med leverantörer, ser till att budgeten håller och har ordning på alla detaljer. Bröllopskoordinatorn finns där för brudparet som en hjälpande hand längs vägen så att brudparet själva kan slappna av och njuta av sin stora dag och varandra.   

När behövs en bröllopskoordinator?
- När man vill spara tid och pengar. Jag hjälper till både vid stora och små bröllop. Vissa väljer att bara boka en två-timmars konsultation medan andra vill ha med mig hela vägen. Självklart tar inte en koordinator bort det roliga i planeringen utan min roll är att ta fram olika förslag som passar brudparets personlighet. Sen får man själv välja vilket man tycker passar bäst. En bröllopskoordinator ska ha ett brett kontaktnät för att kunna leverera bra och prisvärda kontakter utifrån brudparets önskemål.

Vad kostar det att anlita dig?
- Kostnaden varierar såklart med storleken på bröllopet. En del brudpar vill bara ha hjälp med att boka kyrka och en restaurang för 30 personer, medan andra vill ha ett tredagars bröllop för 150 gäster med allt från brunch med aktiviteter och liveband, till stor bröllopsmiddag med många detaljer och transporter, fotograf och fyrverkerier. Ett första möte med mig är alltid kostnadsfritt. Då har brudparet möjlighet att träffa mig personligen - det är ju viktigt att man får förtroende för sin koordinator, och vi går igenom alla önskemål kring bröllopet. Sedan gör jag en offert utifrån de specifika önskemålen.

Hur gör man för att komma ner i pris?
- Vill man kan man också anlita mig för en konsultation, vilket är ett väldigt prisvärt sätt att få del av alla mina kunskaper. Då träffas vi på ett två timmar långt möte och går igenom vilka delar brudparet vill ha hjälp med. Då får de kontaktuppgifter till lämpliga leverantörer, svar på frågor som dykt upp och den inspiration de önskar. Skillnaden är att brudparet därefter sköter planering och kontakt med leverantörer på egen hand. De har dock alltid möjlighet att kontakta mig via telefon eller mail för vidare frågor utan extra kostnad. En konsultation via EcoBride kostar (före 1 april) 2500 kr. Då får man även tips på hur man kan välja etiska och ekologiska alternativ.

När i planeringen är bäst att kontakta dig?
- Man kan kontakta mig när som helst. När man precis bestämt sig eller när man är nästan i mål. Det kan också vara att man kommit en bit på väg, men börjar bli för stressad eller tappat glädjen i planeringen. Det är aldrig fel att ta hjälp. Ring så hittar vi en lösning som passar just er.

Du bor i Stenungsund, kan man få hjälp av dig även om man bor på annan ort?
- Javisst! Jag har mitt verksamhetsområde i Göteborg, Bohuslän och Norrbotten, men självklart kan jag ta uppdrag på andra ställen.

Vem är Jenny?
- Jag är en glad och jordnära 31-årig tjej från Luleå, som bott på Västkusten i 8 år. Jag är mamma till två barn som är 4 och 1 år gamla. Jag har arbetat som lärare i grundskolan i 7 år. Jag gillar allt som vanliga människor gillar - musik, träffa familj och vänner, fika, gå på promenader och ibland träna lite på gym. Reser mycket upp till Luleå där vi har sommarstuga och släkt.  

Är du själv gift?
- Nej. Jag väntar fortfarande på den stora frågan. Vi har varit tillsammans i 10 år nu, så det borde väl börja bli dags...

Kontakta Jenny >

Just nu!
Erbjudande på 2 timmars bröllopskonsultation med EcoBride koordinator. Bokar ni före
1 april ingår även ett ex. av boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop
(värde 295 kr). Lär mer här>
 
 Pris: 2500 kr
 *Passa på! Den 1 april höjer vi priset till 3000 kr.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln