headerfoto

Dela glädjen med Kate & William

Ja, imorgon är det dags! Kungligt bröllop i Storbritannien. Prins William får sin älskade Kate Middleton och hon blir folkets prinsessa! London kokar av glädje, förväntan och bröllopsyra. Vågar man hoppas på ekologiska inslag? Jag tror det. Jag skulle faktiskt bli lite beskviken annars. Storbritannien ligger ganska gång fram vad det gäller hållbar livsstil och ekobröllop blir allt vanligare även där. Så varför skulle inte det kungliga brudparet göra medveta val inför landets största fest på 30 år.  Kungligt grattis säger vi på EcoBride!

 

 

Så här kan du vara med och dela glädjen med Kate & William och det engelska folket.

 

1) Se bröllopet på SVT

SVT sänder live från London. Sändningen inleds redan halv sju på morgonen i Gomorron Sverige . Reportage varvas med direktrapporter från SVT:s utsända reporter i London. Vigseln startar kl.12.00. Bröllopet sänds direkt i SVT1, på webben och på SVT:s mobilsajt.

www.svt.se

 

 

2) Se bröllopet på YouTube

Fredag 29 april Kl.12.00 mitt på dagen (svensk tid) är det dags för vigseln i Westminster Abbey. Se den live på kungahusets egen Youtube-kanal.

www.youtube.com/TheRoyalChannel

 

 

3) Dela med dig av din bröllopsupplevelse på Facebook

Dela dina intryck av det kungliga bröllopsdagen med tusentals andra över hela världen på det engelska kungahusets Facebook-sida.
Här kan du dela med dig av dina intryck från bröllopet, hissa och dissa och diskutera alla detaljer från brudklänning till bröllopsfest. Kanske även passa på att lägga in några tips och tankar om ekobröllop till andra brudpar från hela världen. Du kan även skicka dina gratulationer till Kate & William och dela med dig av dina egna ”Royal Wedding Stories”.
www.facebook.com/TheBritishMonarchy

 

 

4) Skänk en bröllopspresent genom Kate & Williams bröllopsfond

Fonden kommer att fokusera på att hjälpa välgörenhetsorganisationer som stödjer de fem välgörande ändamål som valts av paret. Här kan du läsa mer om vilka ändamål brudparet brinner lite extra för och hur du går till väga för att lämna din gåva.

www.royalweddingcharityfund.org

 

 

5) Skicka dina lyckönskningar i gästboken

Den kungliga gästboken är minsann ingen vanlig gästbok. Istället ligger den direkt på nätet och alla som vill lyckönska brudparet uppmanas att ladda upp en videohälsning till den interaktiva gästboken.

Så här gör du > 

 

 

Läs mer på www.officialroyalwedding2011.org

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln