headerfoto

Slöja eller inte slöja?

Gästbloggare: Linn Rabe

 

Det sägs ju att snö eller regn i brudslöjan betyder tur.

Kanske är det då avsaknaden av slöjor som gör att skilsmässostatistiken stiger? Min egen lilla (helt ovetenskapliga) undersökning säger att slöjor varit ute ett tag. Så hemskt konstigt tycker jag inte att det är, med tanke på vilka anskrämliga tyll-åbäken som har täckt vackra flickor med dyrbart hår och smink.

 

Men nu mina kära ekobrudar, nu ska vi få tur i äktenskapen igen, för nu är en urfin brudslöje-trend på väg från England. Den kommer hit blåsandes med det snöblandade regnet. 

 

Trenden kommer ur den engelska traditionen att ha hattar på bröllop, men jag tror att det kan slå an en ton även i svenska modehjärtan.

 

Eftersom jag ska ha en 40-tals inspirerad look har jag valt en hårdekoration i samma stil. En vän till min syster, som utbildar sig till modist har gjort den underbara dekorationen i bananfibrer och en bit av min bröllopsklänning (som är en återvunnen bordsduk). På bilden modellar min fina syster i resultatet.

 

Vad tycker ni om slöja eller inte slöja? Skriv gärna och berätta!

 

/Hälsningar Linn

 

Följ med bakom kulisserna på Linn och Asims bröllopsplanering på bröllopsbloggen på EcoBride forum. Till bröllopsbloggen >

 

 

Om EcoBride forum

EcoBride forum är en mötesplats på nätet för er som går i giftastankar - och vill planera ert drömbröllop med omtanke om miljön och vår omvärld.

Du får unika erbjudanden och kan dela foton, tips, planering och idéer med andra brudpar. Medlemskapet är gratis!

Läs mer och bli medlem här>

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln