headerfoto

Slöja eller inte slöja?

Gästbloggare: Linn Rabe

 

Det sägs ju att snö eller regn i brudslöjan betyder tur.

Kanske är det då avsaknaden av slöjor som gör att skilsmässostatistiken stiger? Min egen lilla (helt ovetenskapliga) undersökning säger att slöjor varit ute ett tag. Så hemskt konstigt tycker jag inte att det är, med tanke på vilka anskrämliga tyll-åbäken som har täckt vackra flickor med dyrbart hår och smink.

 

Men nu mina kära ekobrudar, nu ska vi få tur i äktenskapen igen, för nu är en urfin brudslöje-trend på väg från England. Den kommer hit blåsandes med det snöblandade regnet. 

 

Trenden kommer ur den engelska traditionen att ha hattar på bröllop, men jag tror att det kan slå an en ton även i svenska modehjärtan.

 

Eftersom jag ska ha en 40-tals inspirerad look har jag valt en hårdekoration i samma stil. En vän till min syster, som utbildar sig till modist har gjort den underbara dekorationen i bananfibrer och en bit av min bröllopsklänning (som är en återvunnen bordsduk). På bilden modellar min fina syster i resultatet.

 

Vad tycker ni om slöja eller inte slöja? Skriv gärna och berätta!

 

/Hälsningar Linn

 

Följ med bakom kulisserna på Linn och Asims bröllopsplanering på bröllopsbloggen på EcoBride forum. Till bröllopsbloggen >

 

 

Om EcoBride forum

EcoBride forum är en mötesplats på nätet för er som går i giftastankar - och vill planera ert drömbröllop med omtanke om miljön och vår omvärld.

Du får unika erbjudanden och kan dela foton, tips, planering och idéer med andra brudpar. Medlemskapet är gratis!

Läs mer och bli medlem här>

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln