headerfoto

Vintage och ekobröllop i Fyra Bröllop TV4

Denna vecka blir det både ett vintagebröllop och ett ekobröllop i TV4 bröllopsprogram Fyra bröllop. Och på onsdag får ni kika lite extra när Sara Serey Bengtsson och Daniel Larsson har ekologiskt tema på sitt bröllop. Kanske skymtar även EcoBride och jag själv i rutan då jag var bollplank åt Sara & Daniel i deras planering inför bröllopet. Men det allra mest gjorde de helt själva. Sara virkade bland annat hjärtan som bordsplaceringar till alla 80 gäster! Dessutom var många dekorationer second hand fynd och återanvända prylar som Sara bröllopspiffat på ett personligt sätt. Sara & Daniel gifte sig i augusti förra året i kärleksparken i Varberg och festen var på Varbergs fästning. Ni kan tro att det har varit svårt att hålla tyst så här länge! Vi fick ju inte avslöja någonting i förväg för TV4!

På torsdag lovar jag att berättar mer från planeringen och detaljerna bakom Sara & Daniels ekobröllop med massor av gör-det-själv tips!

 

Men nu gäller det att hålla tummarna. Inte ens jag vet vilket av veckans brudpar som har vunnit en smekmånadsresa. Sara & Daniels ekobröllop sänds i TV4 på:

 

Onsdag 11 maj 2011 19:25

Torsdag 12 maj 2011 17:30 (R)

 

Läs mer inför onsdagens program >

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln