headerfoto

10 förslag till aktiviteter på möhippan

Har du fått äran att vara tärna? Grattis, det är ett hedersuppdrag och väldigt roligt! Då är det också du som ansvarar för att sy ihop möhippan! Kanske lite jobbigare…ofta är det många viljor involverade och det är ganska vanligt att känna press för att hitta på roliga, mysiga, annorlunda och minnesvärda aktiviteter som bruden kommer att minnas resten av sitt liv. Är bruden även miljömedveten så passar en eko-möhippa extra bra!  En eko-möhippa är som en vanlig möhippa med skillnaden att ni samtidigt visar hänsyn till miljön och omvärlden i de aktiviteter ni väljer.

 

Vill du ha hjälp att boka aktiviteter och arrangera möhippan. Läs mer här >

 

 

Här är 10 tips på aktiviteter för sommarens bästa eko-möhippa!

  1. Baka Cupcakes – baka egna spektakulära ekologiska cupcakes tillsammans med en äkta Cupcake-konditor som lär er allt från smakkombinationer till kreativa dekorationer.
  2. Ecostyling – Låt en stylist styla både bruden och övriga tjejer med ekologisk makeup och hårvård. Bra uppladdning inför en kväll på stan!  
  3. Personal vintageshopper – Låt en äkta vintageexpert guida er till stans bästa vintage- och second hand butiker. Avsluta med middag och modevisning.
  4. Ekologiskt hemma-spa – Pröva på att göra egna hudvårdsprodukter av vad naturen har att erbjuda. Både roligt och avkopplande!
  5. Hyr en kock – låt en kock laga gourmetmiddag av säsongens råvaror direkt i ert hem.
  6. Blomsterkurs –  Lär er binda era egna brudbuketter och pröva på att göra egna bordsdekorationer som ni sen får ta med er hem.
  7. Inredning – Är bruden en slarvmaja. Ta hjälp av en ordningskonsult som styr upp hemmet. Eller lär er skapa harmoni med hjälp av en föreläsning om Feng-Shui.
  8. Vinprovning – smaka goda ekologiska viner och lär er mer om vad som är skillnaden på ekologisk och biodynamisk odling jämfört med konventionell vinodling.
  9. Ta en danslektion – Bollywood, lation-show, line-dance, hip-hop, step eller pole-dance. Vilken är brudens musikstil?
  10. Spela spel – Vill ni ha en mysig hemmakväll? Ladda med något gott att äta och dricka och massor av sällskapsspel.  

 

Diskutera era bästa möhippe-minnen på EcoBride forum och få tips på ännu fler aktiviteter. Medlemskapet är gratis!

 

Tävling!

Just nu kan du som är medlem i EcoBride forum vinna ett Gusto Chokladspel värde. 349 kr. Perfekt aktivitet på möhippan! Sista tävlingsdag är 22 maj!

Till tävlingen >

Etiketter: ekologiskt möhippa

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln