headerfoto

Inspirerande bröllopsblogg

Hur valde ni tema till ert bröllop? Var hittar ni inspiration till dukning och andra detaljer? Min bästa inspirationskälla är ofta att läsa bloggar och bläddra i tidningar och böcker. Framförallt kan inspirerande foton få mig att komma på nya idéer för hur man kan tänka både mer miljövänligt och plånboksvänligt. Dagens tips är därför en amerikansk bröllopssajt som verkligen inspirerar mig med underbart vackra fotoreportage. Som de flesta bröllopstrender kommer även trenden med ekobröllop från USA. Där har ekobröllop varit på tapeten i snart 10 år och utbudet av ekologiska och etiska produkter har vuxit sig stort. Jag hämtar mycket av inspirationen till EcoBride därifrån men försöker anpassa det till skandinaviska seder och bruk. 

 

Sajten Green Wedding Shoes drivs av Jen Cambell, Art Director och grafisk designer i Los Angeles. Här kan ni njuta av härliga bröllopsfoton och massor av inspiration för ett personligt, romantiskt och hållbart bröllop. 

 

Dessa vackra bilder med modernt och nytänkande Twilight-tema (!) tagna av Brienne Michelle Photography är bara ett exempel på inspirerande foton som får en att vilja ha mer mer mer... Låt er inspireras ni också!

 

Läs mer på greenweddingshoes.com

Foto: www.greenweddingshoes.com

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln