headerfoto

Barn på bröllop

Gästbloggare: Bröllopskoordinator Jenny Josefsson, Amandi Bröllop & Fest

 

För många är bröllopsdagen en familjehögtid och då finns det ofta barn med under festligheterna. Hur man vill göra med detta är högst personligt, men det finns en del saker att tänka på för att alla, stora som små, ska trivas på festen.

 

 

5 tips för att ha med barn på bröllop:

  1. Servera gärna barnens varmrätt i samband med förrätten och sedan desserten direkt. Barnen kan gärna äta en speciell meny.
  2. Gör ett eget festhäfte för barnen, med lite pyssel, bilder att färglägga, lite gåtor och roliga historier mm.
  3. De lite större barnen kan med fördel sitta tillsammans vid ett barnbord, till de mindre barnen ser man till att det finns barnstolar.
  4. Ha gärna förberett ett avskilt rum där barnen kan vistas. Där bör det finnas leksaker, tv-spel/film, ritpapper. Det är även bra att ha ett avskilt utrymme där barnen kan sova. Glöm inte heller att det måste finnas någon vuxen på plats tillsammans med barnen.
  5. Är det många barn med på bröllopet kan du även hyra in en barnvakt. Eller kanske en trollkarl, en hoppborg, en såpbubbelmaskin och andra roliga upplevelser som förgyller festligheterna.  

/Jenny

 

Vad tycker ni om att ha med barn på bröllopet? Fördelar? Nackdelar? Fler tips? Gå in på EcoBride diskussionsforum på facebook och berätta vad ni tycker! Till diskussionen > 

 

Har ni någon specifik fråga inför bröllopet? Maila vår bröllopskoordinator Jenny

på info@amandibf.se så kanske det blir just er fråga som vi tar upp i nästa veckas tips!

Skriv "EcoBride-fråga" i ämnesraden.  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln