headerfoto

Bröllopsböcker

Hela Göteborg har vimlat av bokmässa-besökare i helgen! Nu är det över för i år och jag tackar alla er som köpt min bok JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop i Kraft & Kulturs monter.

Själv har jag även passat på att spana in andra författare och böcker som kan ge inspiration och tips i bröllopsplaneringen. Här kommer 5 böcker som är väl värda att läsa när ni planerar ert drömbröllop!

 

 

5 inspirerande böcker när ni planerar bröllop

1. Vårt bröllop: Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel 19 juni 2010

– Paul Hansen & Susanna Popova, Natur & Kultur.

Inför det Kungliga bröllopet 2010 lät kronprinsessparet författaren Susanna Popova och fotografen Paul Hansen följa med bakom kulisserna på Slottet och ta del av hur det historiska bröllopet växte fram. Bland annat får vi följa med när bröllopsmeny och tårta har provsmakats och Kronprinsessans provning av brudklänningen. Vackra och inspirerande bilder inspirerar till glamour och får oss att minnas fjolårets stora bröllopsyra.

 

 

2. Hello Cupcake! - Leila Lindholm, Walter & Books.

När jag öppnar Leilas ljuvligt romantiska bakböcker faller jag pladask och ett, tu, tre är det fram med blommiga muffinsformat, slickepott, ägg, smör och förkläde. I sin senaste bok fokuserar Leila på cupcakes som blir allt populärare som alternativ till bröllopstårta. Dessutom recept på hennes nya favoriter - trendiga whoopies som just nu är superpoppis i både Storbritannien och USA. Som vanligt bakar hon alltid med ekologiska ingredienser.

 

3. Dukning efter säsong

– Catharina Lindeberg-Bernhardsson, ICA Bokförlag.

Vinter, vår, sommar eller höstbröllop. Låt naturens utbud få avgöra bordsdekorationen. Så tänker Catharina Lindeberg-Bernhardsson när hon skapar sina fantastiska dukningar efter årstid. Både vackert och inspirerande säsongsanpassade dukningar som du kan göra själv med det naturen erbjuder helt gratis utanför dörren.

 

 

4. Bröllopsfesten: Christins guide till det perfekta partyt - Christin Blomberg, Kalla kulor förlag.

Vem vill inte att bröllopet ska blir det absolut perfekta partyt?! Christin Blomberg är kock, sommelier och bröllopskoordinator. I boken ger hon både tips och inspiration för hur ni planerar ert bröllop så att det blir en riktigt lyckad fest. Boken är utformad för att kunna användas som en handbok, anteckningsbok och guide.

5. JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop – Katharina Brunat, Voltaire Publishing.

JA, men visst måste jag ju ändå få vara lite partisk och tipsa om min egen bok, sist men inte minst ;) Boken ger praktiska tips på hur ni väljer och planerar allt från möhippa/svensexa, inbjudningar och ringar till dekorationer, kläder, blommor, bröllopsmiddag, transporter och smekmånad. Jag tror och hoppas att den ska vara en sann inspirationskälla för alla brudpar, oavsett om ni vill ha ert bröllop 110% eko eller bara välja några delar som ligger er varmt om hjärtat. Dessutom är den en riktigt bra present till släkt och vänner som planerar bröllop.

 

Beställ den här >

Vill du ha den signerad som present till dig själv eller någon som går i giftastankar så gör jag gärna det. Skriv det enklast i meddelandet när du gör din beställning.

 

Trevlig läsning!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln