headerfoto

Ekologisk kroppsolja gör huden sammetslen

Hösten är här. Jag märker det inte minst på att min hud börjar strama och bli torr och livlös. Sommarens solbränna börjar tyna bort och fnasigheten tar över. Därför vill jag tipsa om några härliga ekologiska kroppsoljor för alla er som är "torrisar" precis som jag. En kroppsolja är ett extra näringsrikt alternativ till hudlotion som tränger djupare ner i huden och gör den sammetslen. Bäst effekt får man genom att applicera oljan när huden är lite fuktig, exempelvis direkt efter duschen.

 

Har du någon annan favorit mot torr hy? Skriv gärna och berätta.

3 ekologiska kroppsoljor för torr hy:

 

Weleda Pomegranate Body Oil

Kroppsolja med kärnolja från ekologiska granatäpplen som aktivt stimulerar hudens cellförnyelse och gör huden jämnare och slätare. Motverkar celluiter och ålderstecken. Innehåller bland annat jojobaolja, sesamolja, solrosolja, vetegroddsolja, macadamianötsolja, och granatäppelkärnolja. NaTrue-certiferad.

Pris: ca 249 kr (100 ml)

 

 

 

Dr.Hauschka Body Oil Moor Lavendel

Fylligt sheasmör och jojobaolja ger ett skyddande lager för torr hy. Moorextrakt sveper in dig i ett hölje som skyddar dig mot negativa yttre omständigheter, extra skönt för den som är känslig för växlingar i väderleken och känslig för kyla. Doften av eterisk lavendelolja har en lugnande inverkan och medverkar till lugn, rogivande sömn. Innehåller bland annat extrakt från hästkastanj, åkerfräken och moorextrakt.

Pris: ca.183 kr (75 ml)

 

 

Rosenserien Kroppsolja med havtorn

Lyxig ansikts- och kroppsolja med havtorn. Rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Havtorn innehåller både omega 3, 6, 7 och 9. Oljan absorberas lätt och lämnar huden sammetslen och väldoftande av rosor. Hjälper huden att bygga upp ett naturligt skydd. Kan även användas som intimolja. Innehåller bland annat tistelolja, havtornsolja, E-vitamin, morotsextrakt. Svanen-märkt.

Pris: ca.285 kr (100 ml)

 

Läs även recension under "EcoBride gillar" >

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln