headerfoto

Ät middag med Sveriges mästerkock

Bor du på Västkusten? Då vill vi tipsa om Stenungsunds första bröllopsmässa, Weddingevent, som går av stapeln den 22 oktober. Vad sägs om möjligheten att äta en trerättersmiddag med Sveriges mästerkock?

 

Weddingevent är ingen traditionell bröllopsmässa utan har fokus på upplevelser istället för traditionella mässmontrar. Tanken är att hela eventet ska likna en riktig bröllopsmiddag så mycket som möjligt. Gästerna får sitta ner och äta en trerätters bröllopsmiddag, komponerad av Louise Johansson vinnare av Sveriges mästerkock. Under middagen bjuds det på underhållning och praktiska tips inför bröllopsplaneringen.

 

Det är EcoBrides bröllopskoordinator Jenny Josefsson som driver Amandi Bröllop & Fest som arrangerar tillsammans med Fotograf Vågsund. Så vi förväntar oss givetvis en mycket inspirerande kväll!

- Vi vill få med upplevelserna, att gästerna får prova tjänster och produkter från olika företag redan innan de köper. Ett sätt för de blivande brudparen att vara säkra på att det får något bra, säger Jenny Josefsson.

 

Jag kommer själv vara på plats och signera min bok JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop och bjuda på tips för ekobröllop. Hoppas vi ses!

 

Dag: Lördag 22 oktober

Tid: kl.16-22

Plats: Spekeröds bygdegård, Stenungsund

Läs mer på Weddingevent.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln