headerfoto

Tävling - Vinn biljetter till Weddingevent!

Vill du också äta middag med Sveriges mästerkock nästa lördag? Vi på EcoBride har fjäskat till oss fyra biljetter, värde 495 kr/st (!), att lotta ut till er som följer oss på bloggen och facebook!

 

Weddingevent är ingen traditionell bröllopsmässa utan har fokus på upplevelser istället för traditionella mässmontrar. Tanken är att hela eventet ska likna en riktig bröllopsmiddag så mycket som möjligt. Gästerna får sitta ner och äta en trerätters bröllopsmiddag, komponerad av Louise Johansson vinnare av Sveriges mästerkock. Under middagen bjuds det på underhållning och praktiska tips inför bröllopsplaneringen. Jag kommer vara på plats och ge tips om ekobröllop!

 

Dag: Lördag 22 oktober

Tid: Kl.16.00-22.00

Var: Spekeröds bygdegård, Stenungsund

Läs mer på Weddingevent.se

 

Så här tävlar du:

Vilken är din bäst festmeny? Kanske är det menyn som ska serveras på ert bröllop, kanske din bästa 3-rätters middag för en romantiskt kväll med din älskling eller din favoritmeny vid festliga tillfällen! Du behöver inte skicka några långa recept utan helt enkelt ett menyförslag. Maila ditt bidrag till katharina@ecobride.se senast måndag 17 oktober.

De två bidrag som får det att vattnas mest i munnen på oss här på EcoBride vinner vardera

2 biljetter till Weddingevent, värde 495 kr/st!

 

Lycka till!

 

Tävlingregler: Vinnaren måste gilla EcoBride på facebook med eget fullständigt namn. Genom att delta samtycker man till att vi publicerar ert tävlingssvar samt att medverka med bild och namn på EcoBrides facebook sida samt EcoBrides blogg. Tävlingsperiod: 13-17 oktober 2011.

Följande meny, komponerad av Sveriges Mästerkock Louise Johansson, kommer att serveras på Weddingevent 22 oktober.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln