headerfoto

Bröllop med hösttema

Hösten är verkligen här! Ena dagen regn och storm och andra dagen härligt klarblå himmel och krispig luft. För er som planerar höstbröllop finns massor av inspiration att hämta från naturen. Inte minst till dukningen. Gå ut i skogen eller i en park en av dessa härliga dagarna och ni kommer få massor av inspiration bara av att se er omkring. Och dessutom kan ni hitta vackra dekorationer helt gratis! 

 

 

5 idéer för er som planerar bröllop med hösttema:

  • Färgglada höstlöv. Torka dem och använd som bordsdekorationer, bordsplaceringskort eller istället för ris på kyrktrappan.
  • Kastanjer. Bruna lena kastanjer kan pysslas till servettringar eller är fina som de är strödda över bordet eller runt blockljus eller värmeljus.
  • Rönnbär. Vackert som bordsdekoration eller varför inte i brudbuketten eller som corsage?
  • Ekollon. Nu fäller ekarna sina ollon och de gröngula bären är supersnygga som dekorationer eller som inramning till ljuslyktor och buketter. Ett ensamt ekollon på servetten är stilrent och vackert i all sin enkelhet.
  • Kottar. Det gör inget om kottarna är lite fuktiga och ser lite taniga ut när ni hittar dem på marken. Efter några dagar i rumstemperatur torkar de och slår de ut och blir till finfina dekorationer.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln