headerfoto

Bröllopskoordinator i Stockholm

 

Janna Saletti är EcoBrides nya bröllopskoordinator. Janna kommer närmast från ett år i Los Angeles men är nu tillbaka i Sverige för att hjälpa svenska brudpar att planera sitt drömbröllop. Janna driver företaget Janna S och är EcoBrides nya bröllopskoordinator i Stockholm.Hej Janna och välkommen till EcoBride!

- Tack, det känns verkligen jättekul att vara en del av EcoBride!

 

 

Vad gör egentligen en bröllopskoordinator?

- En bröllopskoordinator håller i trådarna och ser till att saker och ting faller på plats enligt brudparets önskemål. Koordinatorn delar med sig av sin kunskap, sina idéer och sitt kontaktnät till brudparet. Koordinatorn fungerar även som ett stöd så att brudparet kan njuta av varandra tiden fram till och på sin bröllopsdag.

 

När behövs en bröllopskoordinator?

- När man inte riktigt själv vet vart man ska börja. Jag hjälper till med det lilla och det stora. Kanske vill ni bara få lite inspiration och hjälp på traven med kontakter eller så kanske ni behöver hjälp med hela festligheten.

 

När i planeringen är bäst att kontakta dig?

- När ni känner att ni vill ha stöd. Antingen vill man ha hjälp redan i förstadiet av planering och under hela processen eller så kanske man bara behöver hjälp när man kört fast. Ni är välkomna att höra av er till mig när jag behövs.

 

Vem är Janna?

- Jag är levnadsglad och gör det som jag älskar att göra. Jag har sett till att jag fått se mig omkring i världen. För några månader sedan flyttade jag hem till Sverige igen från att ha bott på USA:s västkust i ett år. Jag har examen inom Event och Management. Är även utbildad sminkös och dekoratör.

 

Vad gör dig till en bra koordinator?

- Eftersom jag har en bakgrund inom event skulle jag säga att min styrka ligger i mitt helhetstänk. Jag ser till att saker löser sig och ser sällan problem. Jag engagerar mig i det jag tar för mig. Jag ställer upp och ser till att det som ska göras blir gjort. Att ha många bollar i luften är inget ovanligt för mig då jag om det är för lugnt, alltid lyckas sätta mig själv i arbete igen. Jag är kreativ och mitt sinne för detaljer gör att jag gärna gör saker utöver det vanliga.

 

Är du själv gift?

- Nej, inte ännu men nu är det på gång. Min pojkvän sedan 8 år friade till mig i somras så nu har jag vårt bröllop att planera också!

 

Kontakta Janna>

 

Erbjudande!
Vilken ände ska man börja? Vill ni ha tips på leverantörer och smarta råd om nu ni planerar ert drömbröllop? Boka en 2 timmars bröllopskonsultation med EcoBride koordinator. Just nu ingår även ett ex. av boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop (värde 295 kr). 

Pris: 3000 kr   Läs mer här>

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln