headerfoto

Hur hållbart är ert linnéskåp?

Här kommer lite inspirerande bilder för dukning! Och kanske även för er som funderar på vad ni ska önska er som bröllopspresent? 

 

För när tänkte du senast igenom ditt linneskåps hållbarhetstid? I mitt eget skåp blandas fortfarande uttvättade "flytta-hemifrån-trotjänare" med morsters gamla kökshanddukar med brodyr, mormors arvegodsduk som är för fin för att användas och dyrbara julklappar i ekologisk bomull som jag verkligen njuter av att bädda med. Jag inser ju när jag skriver detta att en garderobsrensning är på sin plats. 

 

Nån som kan det här med linneskåp och hållbart återbruk är Charlotte Wormbs som driver Svenska Inredningsbolaget. I sin webbshop har hon försökt kombinera känslan av gamla tiders linneskåp med det mer praktiska och moderna, utan att ge avkall på kvalitet.

 

- Sortimentet har sin bas i lin och bomull och tanken med de produkter jag valt är att ge möjlighet att bygga ett linneskåp med många kombinationer som kan hålla länge, beskriver hon själv. 

 

Nu har du chans att få personliga tips från Charlotte då Svenska Inredningsbolaget! Skriv dina frågor som kommentarer här på bloggen så skickar vi vidare. Charlotte medverkar även i vår monter på Allt om Bröllop, Nacka Strand, Stockholm 28-29 januari och ger sina bästa återbrukstips inför bröllopet. 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Susan Lapere Loans » Tema: Flower Power:  ”God dag allihopa, jag kommer med goda nyheter till er dörr, jag är en privat lån..”

  • Hoffan Funds LTD » Tema: Flower Power:  ”behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och proje..”

  • شركات نقل الاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://610b31f1e425e.site123.me/about https://myworldgo.com/blog/40386/- https..”

  • ارخص شركة نقل عفش واثاث بمكة » Tema: Flower Power:  ” https://sites.google.com/view/movers-riyadh/ https://sites.google.com/view/mov..”

  • شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://fullservicelavoro.com/ شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث http://fullservic..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln