headerfoto

Idéer för en både hipp och hållbar möhippa

Dags att planera möhippa? Utgå från vad den blivande bruden gillar och hitta på ett tema som går om en röd tråd genom hela dagen. För den miljömedvetna bruden finns många både roliga och mysiga alternativ.

 

 

 

3 teman för en både hipp och hållbar möhippa


1) Candy girl – För tjejen som älskar sötsaker
Börja med en härlig våffel- eller pannkaksfrukost på kafé eller hemma hos någon av er. Därefter följer en riktigt sockerfrossa hela dagen med aktiviteter som rättvisemärkt chokladprovning, afternoon-tea och kurs där ni får göra egna ekologiska cupcakes eller tårtdekorationer.

Ledmotiv: The Archies - Sugar Sugar2) Vårruset - För den hälsosamma
Börja dagen med en äkta hälso-smoothie a la Anna Skipper. Spana in när Vårruset går i en stad nära er och boka startplatser åt hela gänget. 5 km kan alla springa, jogga, lunka, gå eller sällskapspromenera sig igenom. Och stämningen brukar vara fantastisk. Den blivande bruden genomför givetvis loppet i lämplig möhippe-outfit. Arrangera så att en härlig och hälsosam ekologisk pick-nick väntar er i målet. Till kvällen hyr ni in en hälsokock som kommer hem till er och lär er laga en både festlig och nyttig middag av säsongens . Kvällen avslutas givetvis med ett svettigt danspass på ett en nattklubb.
Ledmotiv: Candi Staton – Young Hearts Run Free

 


3) Black & White – För den flärdfulla
Låt bruden kidnappas av en äkta butler som levererar ett kuvert med pack-lista och ledtråd om dagens första aktivitet. Klä henne i svartvitt såklart och hyr en vit flexifuel limousine. Dagen kan följas av allt från lakritsprovning till step-dans, svartvit fotosession i studio eller film-marathon med svartvita klassiker.
Ledmotiv: Michael Jackson – Black or White

Foto: Evelina Thunström/Evethu.com

 

Vill du ha fler idéer för möhippan?

Du vet väl att EcoBride även hjälper till med roliga aktiviteter för eko-möhippan? Vi gör allt från att enbart boka enstaka aktiviteter, till att komma på idéer och arrangera heldagskoncept från kidnappning till ett fullspäckat program som bruden kommer minnas resten av livet. Läs mer här >

Etiketter: spex&skoj möhippa

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln