headerfoto

Sexiga underkläder till bröllopet

Är du sugen på att unna dig eller din blivande lite sexiga underkläder inför bröllopet? Klart du är värd något speciellt till er speciella dag. Spana in skottska modemärket Gilda & Pearl för rättvist producerade underverk.

 

Många underkläder produceras vanligtvis i låglöneländer med urusla arbetsvillkor i fabrikerna och där kvantitet går före kvalitet. Gilda & Pearl tillverkar alla underkläder för hand (!) i Storbritannien och är mycket noga med val av tyger och att hela produktionen är rättvis. Du kan även få helt skräddarsydda underkläder som passar just din kroppsform och din brudklänning.

Designern och grundaren Diane Houston beskriver sin design som en besatthet av detaljer, tillsammans med en kärlek till utsökt feminina stycken, fina tyger och traditionella hantverkstekniker. Namnet "Gilda & Pearl" kommer från Gilda - den vackra, fräcka femme fatale som spelas av Rita Hayworth 1946 i filmen med samma namn, och Pearl hänvisar till något som är utsökt vackert att titta på.


Och visst är det helt utsökt vackert handarbete?!

 

Foto: www.gildapearl.co.uk

Red.kommentar: 

Kära läsare, personligen reagerade jag starkt på hur smala modellerna är på dessa bilder. Vissa av de pressbilder jag erbjöds av företaget gick helt emot de värderingar som EcoBride står för och därför har jag valt att enbart publicerat utvalda delar i detta inlägg. Jag har påpekat problemet för Gilda&Pearl och hoppas att de tar till sig denna feeback inför framtida fotograferingar. 

Jag vill även passa på att fråga er läsare hur ni ser på frågan? Jag vill gärna publicera intressanta inlägg och tips på produkter som passar för ekobröllop där inspirerande bilder är en stor del. Men hur bör jag agera när företaget enbart erbjuder bilder med mycket smala modeller eller produktifierande poser? Vad tycker ni? 

 

/Katharina

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln