headerfoto

Spotifylista till bröllopsfesten

Ett bra högtalarsystem och en telefon eller dator med Spotify - svårare än så behöver det inte vara att ordna musik till festen. Men att sedan välja musik kan både vara svårt och tidskrävande. Vilka låtar får igång festen? Vilken musik funkar för både kompisar och äldre släktingar? Tidningen Allt om Bröllop har sparat er lite av jobbet genom att skapa Spotifylistor med låtar som passar just för bröllpsfesten. Helt gratis. Det tackar vi för!

 

 

Här hittar du Allt om Bröllops Spotifylistor >

 

 

3 saker att tänka på för ett bra dansgolv: 

  1. Utse en DJ! Och endast en. Se till att han/hon tar sitt uppdrag på allvar. Annars blir det lätt en röra av människor som vill pilla på datorna och byta till just sin favoritlåt framåt småtimmarna och festen dör lika fort. 
  2. Har ni tänkt er en bröllopsvals? Lägg i så fall ytterligare en vals direkt efter så att släkt och vänner kan "fylla i" och valsa de också. Och som låt nummer tre väljer ni en riktigt upptempo partydänga som alla, gammal som ung, går i gång på. 
  3. Blanda musik som passar alla generationer. Även om ni själva helst dansar loss till senaste house-musiken så är det inte fel att lägga in en bugg eller foxtrot eller en gammal Elvis-klassiker då och då för att även föräldrar och äldre släktingar ska känna sig välkomna på dansgolvet. 

 

Vilket är ditt bästa tips för att få ingång dansgolvet? 

Ur boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop. Foto: Martina Thalwitzer / Frökenfokus.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln