headerfoto

Tema: Vintagebröllop

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Jag har alltid varit svag för "gamla prylar" och speciellt för 50/60-tal, tatueringar, randiga sugrör, röda läppar och prickar. Dessa foton kommer från Amanda & Daniels bröllop och jag hoppas du kommer inspireras lika mycket som jag gör. Hela deras bröllop andades väldigt vacker vintage.

 

Amanda bloggar även om plus-size-mode på http://thefatandfurious.wordpress.com

 

Foto: Lina Nääs, www.linanaas.se

Foto: Lina Nääs/Linanaas.se

 

Tema: Vintagebröllop

  1. Jag blev kär i Amandas prickiga klänning som är handsydd av Bettie von Fraucht som syr upp på beställning. Jag är nästan frestad att beställa en egen i detta prickiga tyg.
  2. Dessa fantastiska sugrör av papper är faktiskt biologiskt nedbrytbara och kommer ha en given plats på vårt bröllop. Finns i randiga, prickiga och med små söta hjärtan eller stjärnor.
  3. Buffé är oerhört kul och gott och med egengjorda hjärtan och små handskrivna meddelanden på papper så blir det himla charmigt också. Servera på gamla porslintallrikar eller miljövänliga papperstallrikar.
  4. Vintage-attiraljer är lätta att hitta på second hand för en billig peng och förgyller din outfit vare sig det är fest eller bröllop.
  5. Amandas röda skor var ett par "gamla" skor som hon återanvände på sitt bröllop. De får mig onekligen att tänka på David Bowies låt "Lets Dance". Put on your red shoes and dance the blues...

/Vera

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln