headerfoto

Var hittar vi en vigselförrättare som passar oss?

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Vi hade hittat en vigselförrättare till bröllopet som vi fått rekommenderad och som vi gillade väldigt mycket. Hon kändes så himla levande och spelade teater, skrev poesi, författade och höll igång på ett väldigt kreativt sätt vilket symboliserade oss eftersom vi båda är väldigt konstnärliga själar. Men så igår fick vi ett mail från henne att hon efter en lång tids tänkande beslutat att sluta upp att viga brudpar på grund av tidsbrist. Hon var så himla glad och rörd för vi valt henne – men att hon inte kan uppfylla vår önskan.

 

Det var som någon drog undan mattan för oss – det blev tvärstopp. Hur ska vi kunna hitta en lika bra vigselförrättare som inte är politisk, tråkig kommunalmänniska (förlåt för mina fördomar)? Vi vill ju varken ha en politisk eller religiös vigselmänniska helst. Hur hittar vi en passande person som står för det vi gör, för de växer inte på träd direkt! Så nu känns det som allt stannade upp – hur går vi vidare?

 

Fast helt still står det inte – dessa otroligt fina vintage skorna fick jag levererade igår, och de ska jag ha på bröllopet. Det finns hopp om livet ändå. Det kommer ordna sig på något sätt, ändå.

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln