headerfoto

Var hittar vi en vigselförrättare som passar oss?

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Vi hade hittat en vigselförrättare till bröllopet som vi fått rekommenderad och som vi gillade väldigt mycket. Hon kändes så himla levande och spelade teater, skrev poesi, författade och höll igång på ett väldigt kreativt sätt vilket symboliserade oss eftersom vi båda är väldigt konstnärliga själar. Men så igår fick vi ett mail från henne att hon efter en lång tids tänkande beslutat att sluta upp att viga brudpar på grund av tidsbrist. Hon var så himla glad och rörd för vi valt henne – men att hon inte kan uppfylla vår önskan.

 

Det var som någon drog undan mattan för oss – det blev tvärstopp. Hur ska vi kunna hitta en lika bra vigselförrättare som inte är politisk, tråkig kommunalmänniska (förlåt för mina fördomar)? Vi vill ju varken ha en politisk eller religiös vigselmänniska helst. Hur hittar vi en passande person som står för det vi gör, för de växer inte på träd direkt! Så nu känns det som allt stannade upp – hur går vi vidare?

 

Fast helt still står det inte – dessa otroligt fina vintage skorna fick jag levererade igår, och de ska jag ha på bröllopet. Det finns hopp om livet ändå. Det kommer ordna sig på något sätt, ändå.

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln