headerfoto

Nyhet! Bröllopskonsultation online

Att få hjälp med bröllopsplaneringen av en erfaren bröllopskoordinator kan för många kännas som en lyx som få brudpar har råd att unna sig. Därför lanserar nu EcoBride bröllops-konsultationer online! 

Vi ser att många brudpar gärna vill göra stora delar av bröllopsplaneringen på egen hand, det är både roligt och sparar pengar. Vår roll är att komma med kreativa tips för hur man kan spara både pengar och miljö. 

 

Webbkonsultationen passar er som behöver en knuff i rätt riktning för att komma igång eller som har ett par kluriga frågor som det vore bra att bolla med någon som har erfarenhet av bröllop. Varje konsultation är 45 minuter och sker via chatt. Det enda som behövs är en dator och internetuppkoppling.

 

Vi hoppas att ni ska gilla vår nya tjänst. Berätta gärna vad ni tycker! Vi älskar feedback! 

 

 

Specialerbjudande bara idag! 

Vi firar vår nya lansering med ett 24-timmars erbjudande! Prova vår nyhet webbkonsultation till halva priset - 300 kr! (ord.pris 600 kr). Du bokar inom 24-timmar, konsultationen tar vi i lugn och ro på ett datum och tid som passar er*. 

 

Boka här: Specialerbjudande! >

 

*Villkor: Specialerbjudandet 300 kr gäller endast vid bokning och betalning före kl.08.00 den 21 november 2012. Max ett erbjudande per person. Men det är okej att boka fler och ge bort i present. Webbkonsultationen gäller tider fram till 31 december 2012. EcoBride förbehåller sig rätten att föreslå ett antal tider för genomförande av konsultationen. Vi erbjuder konsultationer både dagtid och kvällstid. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. 

Foto: Martina Thalwitzer/Frökenfokus.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln