headerfoto

Var hittar vi miljövänliga kuvert?

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Jag håller på att göra våra egna inbjudningskort till bröllopet och självklart vill vi att allt ska genomsyras av ett grönt synsätt. Själva inbjudningskorten kommer vi skicka ut via vanlig post och vi kommer göra dem själva. Självklart kommer jag visa er resultatet här framöver. Jag kan avslöja att en gammal visbok av Lisa Tegnér är i varje fall inblandad. Korten kommer att vara relativt enkla så vi slipper använda för mycket lim och annat "onödigt" för att spara på miljön, även om vi i största mån använder miljövänliga prylar. Nu letar jag efter miljövänliga och vita (fungerar med cremévita/vaniljfärgade också) kuvert som är i finare kvalitet. Och jag HITTAR VERKLIGEN INGA! Jag har letat på nätet och jag har frågat i affärer här i Göteborg och det finns syrafria kuvert, men inte miljömärkta. Finns det verkligen inte några miljömärkta kuvert i C5 format eller är jag blind?

 

Jag har hittat kuvert i andra format, men inte i det format jag behöver! Jag känner att jag inte orkar lägga ned tid och göra egna kuvert då jag pluggar psykologi, bloggar här på EcoBride, jobbar extra som socionom, och jobbar med vårt företag samtidigt som det är jag som drar i de flesta trådar när det gäller bröllopet. Jag ids inte! Så nu undrar jag om någon annan vet något om fina kvalitetskuvert med miljöstämpel i format C5? De måste ju finnas, eller?

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln