headerfoto

Var hittar vi miljövänliga kuvert?

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Jag håller på att göra våra egna inbjudningskort till bröllopet och självklart vill vi att allt ska genomsyras av ett grönt synsätt. Själva inbjudningskorten kommer vi skicka ut via vanlig post och vi kommer göra dem själva. Självklart kommer jag visa er resultatet här framöver. Jag kan avslöja att en gammal visbok av Lisa Tegnér är i varje fall inblandad. Korten kommer att vara relativt enkla så vi slipper använda för mycket lim och annat "onödigt" för att spara på miljön, även om vi i största mån använder miljövänliga prylar. Nu letar jag efter miljövänliga och vita (fungerar med cremévita/vaniljfärgade också) kuvert som är i finare kvalitet. Och jag HITTAR VERKLIGEN INGA! Jag har letat på nätet och jag har frågat i affärer här i Göteborg och det finns syrafria kuvert, men inte miljömärkta. Finns det verkligen inte några miljömärkta kuvert i C5 format eller är jag blind?

 

Jag har hittat kuvert i andra format, men inte i det format jag behöver! Jag känner att jag inte orkar lägga ned tid och göra egna kuvert då jag pluggar psykologi, bloggar här på EcoBride, jobbar extra som socionom, och jobbar med vårt företag samtidigt som det är jag som drar i de flesta trådar när det gäller bröllopet. Jag ids inte! Så nu undrar jag om någon annan vet något om fina kvalitetskuvert med miljöstämpel i format C5? De måste ju finnas, eller?

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln