headerfoto

Jag tränar för att bli stark, inte för bröllopet.

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Har ni gett några nyårslöften? Redan första dagen på nya året fick jag en hel del mail från en del viktminskningsföretag i min mailbox, och det är ju smart eftersom många människor upplever att vi INTE duger som vi är. Jag har kollat runt på bloggar där många brudar nästan svultit sig själva för att bli "iform" till sitt bröllop. Det är inte "fult" att vara fin – men varför ska fin alltid förknippas med att vara smalare? Varför duger man aldrig som man är? Jag har fått några kommentarer av en del människor. Inga elaka kommentarer utan mer i välmening, men som blir så fel. "Du kommer vara så fin till bröllopet så mycket som du tränar". Det provocerar mig aningen eftersom i den meningen så säger de också att jag inte duger nu som jag är. Det som inte nämns så mycket är att jag faktiskt slutat röka utan att gå upp ett kilo, äter nyttigt och har tack vare det gått ned en hel del, tränar mer än någonsin och regelbundet. Men ändå – jag är fortfarande stor, och det gör att jag inte duger helt. Jag är inte ute efter att gå ned i vikt till bröllopet, men däremot gå ned i vikt för min hälsas skull och bli stark - och det är ett långsiktigt mål, och inte något jag tänker göra på 6 månader!

 

Så 2013 ska bli kärlekens år. Inte bara kärleken till min livskamrat utan kärleken och harmonin till min kropp och själ – en investering i mig själv. Jag ska lyssna ännu mera på min kropp än förra året. Jag tänker ge den ännu mera ekologiskt och vegetarisk mat som den gillar och mår bra av (hej då, mjöl, konstiga tillsatser), mer skön träning som gör mig stark (spring, Vera spring) och även försöka minska ned på stressen (hej, hej bröllop som närmar sig med stormsteg). Det lovar jag. Vad lovar Du? 

 

God fortsättning. Peace & Love /Vera

Etiketter: skönhet vera&tommy 2013

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln