headerfoto

Sy upp brudklänning

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Jag har äntligen bestämt mig. Det blir ändrade planer. Jag syr upp en klänning istället.  Jag har visserligen redan köpt en klänning second hand. Men jag har ändrat mig. Det är för att få den klänningen jag vill ha och som jag känner passar min figur och som jag kan känna mig bekväm i – jag ska ju trots allt ha den en hel dag. Det blir lite dyrare, men ska sälja den andra som jag köpt begagnat. Den kommer att sys upp av second hand tyg så långt det går. Sömmerskan heter Veronica Holmberg och är en av mina vänner från förr. Dessutom har hon skapat ett eget märke – Never Ending Bride. Jag hoppas även att jag ska påverka henne att sy mer i miljövänligt perspektiv än tidigare.

 

Jag har hämtat inspiration med klänningen från 1960-talet som den jag köpt fast i en modernare tappning. Den är väldigt enkel, och även den är kort, ungefär ner till knät. Eftersom vi ska viga oss på en äng så vill jag inte ha en lång klänning och dessutom så är det faktiskt riktigt modernt med korta brudklänningar just nu. Sedan är jag förtjust i spets så den detaljen kommer också finnas med fast relativt diskret. Skulle gärna vilja visa modellen jag ska ha, men jag tror inte jag kommer visa den förrän bröllopet? Kanske ger en "sneakpeak" när den är färdig? Du som följer mig – får se helt enkelt. 

 

/Vera

Foto: Lisa Nääs, www.linanaas.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln