headerfoto

Sy upp brudklänning

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Jag har äntligen bestämt mig. Det blir ändrade planer. Jag syr upp en klänning istället.  Jag har visserligen redan köpt en klänning second hand. Men jag har ändrat mig. Det är för att få den klänningen jag vill ha och som jag känner passar min figur och som jag kan känna mig bekväm i – jag ska ju trots allt ha den en hel dag. Det blir lite dyrare, men ska sälja den andra som jag köpt begagnat. Den kommer att sys upp av second hand tyg så långt det går. Sömmerskan heter Veronica Holmberg och är en av mina vänner från förr. Dessutom har hon skapat ett eget märke – Never Ending Bride. Jag hoppas även att jag ska påverka henne att sy mer i miljövänligt perspektiv än tidigare.

 

Jag har hämtat inspiration med klänningen från 1960-talet som den jag köpt fast i en modernare tappning. Den är väldigt enkel, och även den är kort, ungefär ner till knät. Eftersom vi ska viga oss på en äng så vill jag inte ha en lång klänning och dessutom så är det faktiskt riktigt modernt med korta brudklänningar just nu. Sedan är jag förtjust i spets så den detaljen kommer också finnas med fast relativt diskret. Skulle gärna vilja visa modellen jag ska ha, men jag tror inte jag kommer visa den förrän bröllopet? Kanske ger en "sneakpeak" när den är färdig? Du som följer mig – får se helt enkelt. 

 

/Vera

Foto: Lisa Nääs, www.linanaas.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln