headerfoto

Snart öppnar EcoBride Club...

Jo, det händer spännande saker bakom kulisserna här på EcoBride just nu! Jag lovar att berätta mer nästa vecka när vi öppnar dörrarna på riktigt för vi måste fortfarande hinna putsa lite extra i hörnen och fylla på med godbitar åt er blivande medlemmar. Men här kommer en liten smygtitt. Nästa vecka lanserar vi EcoBride Club. 

 

För vem är EcoBride Club?

För brudpar som vill spara både pengar och miljö. EcoBride Club vill vara ett personligt bollplank där du som medlem får en nära kontakt till både oss och våra bröllopsexperter och kan få tips som passar just ert bröllop.

 

Vad är skillnaden på EcoBride Club och andra bröllopsforum på nätet?

EcoBride hjälper er att spara både pengar och miljö med kreativa tips och bra erbjudande från våra samarbetspartners. Det handlar inte om hur vi förändrar vår livsstil över en dag eller räddar jorden genom en enda fest. Men den handlar om hur vi alla kan visa att vi bryr oss, inför våra nära och kära, inför den partner som vi ska spendera vårt liv med, och inför oss själva. EcoBrides filosofi är enkel. Alla kan vi göra något för att visa omtanke om människor och miljö.

 

Nästa vecka går vi live! Vi lovar att bjuda på massor av fina prova-på-erbjudanden så håll utkik!

 

Vad tror du? Verkar det lovande? 

 

/Katharina

   

  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln