headerfoto

Välkommen till EcoBride Club!

Voila! Nu är den här! Idag öppnar EcoBride Club! En helt ny klubb för er som går i giftastankar och som vill spara både pengar och miljö på vägen till drömbröllopet.

 

Vera Waldemarsdotter som gästbloggar här kommer att bli ny klubbdirektör och vara närmaste medlemskontakt.  Jag och Vera har jobbat med detta i flera månader så det är verkligen superroligt att äntligen få öppna på riktigt! 

 

Varför EcoBride Club?

Vi ville skapa ett komplement till de bröllopsforum som finns idag. De fungerar säkert utmärkt men vi saknade en plats för personliga och konkreta tips för hur man både får ihop bröllopsbudgeten och samtidigt kan visa omtanke om människor och miljö. Jag får ofta frågor om var man hittar bra produkter och tjänster för bröllopet, därför att vi skapat en märkning som vi kallar "EcoBride Gillar" och som vi bara ger till utvalda samarbetspartners vi kan rekommendera till er. Genom EcoBride Club får ni personliga kontaktuppgifter till dessa samarbetspartners och ofta ett extra förmånligt erbjudande dessutom. Vår tanke är att EcoBride Club ska vara ett personligt stöd genom planeringen av ert drömbröllop och samtidigt inspirera till att välja hållbara produkter och tjänster. 

 

Vad får man som medlem? 

I medlemskapet ingår konkret stöd i bröllopsplaneringen, rabatter på produkter och tjänster inför bröllopet, tillgång till checklistor, experthjälp från bröllopsbranschen, personlig kontakt med utvalda leverantörer och möjlighet att byta tankar och idéer med andra brudpar via en sluten facebook-grupp som bara medlemmar har tillgång till. Dessutom kommer du få inbjudningar till härliga VIP-event för att inspireras ännu mer och kunna träffa andra klubbmedlemmar och prata bröllop och eko-lifestyle.

 

Vad kostar det? 

Första månaden bjuder vi på! Så du kan testa och se vad du tycker. Därefter kostar medlemskapet 99 kr/månad som löpande månadsbetalning. Du kan givetvis avsluta ditt medlemskap när du vill. 

 

 

Öppningserbjudande!

 

För att fira att vi öppnar EcoBride Club så bjuder vi alla som registrerar sig IDAG på
3-månaders kostnadsfritt medlemskap! 

 

Ange rabattkod: 23 januari

Obs! Erbjudandet gäller enbart medlemskap som registreras före onsdag 23 januari 2013 kl.23.59. 

 

Läs mer och bli medlem här >

 

 

Varmt välkommen som medlem i EcoBride Club!

/Katharina

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln