headerfoto

Inspirerande bröllopsmässa

Nu är det högsäsong för bröllopsmässor. Förra helgen var jag på två bröllopsmässor i Stockholm, och denna helg är det både Allt om Bröllop i Malmö och Bröllopsmässan på Eriksberg i Göteborg. Det var första gången jag besökte en bröllopsmässa och det var en upplevelse utan dess like. Jag har ju förstått att bröllopsbranschen är stort, men inte så gigantiskt stort! Det var mängder av människor som trängdes för att hitta inspiration och attiraljer för det perfekta bröllopet. Utbudet av ekologiska och miljövänliga produkter är inte lika stort än på bröllopsmässan, men det fanns en del guldkorn som vintage accessoarer och smycken, naturligt skönhet med mineralsmink, svanenmärkta servetter och en konditor som bakade från grunden med både närodlat och ekologiskt. Så hopp finns, och desto mer krav ställer vi på företagen - ju större efterfrågan.

 

/Vera

 

Allt om Bröllop på Nacka strand: En stor mässa och drog mycket folk. Jag gillade den gemytliga känslan jag fick där. Det kändes mer som "vanligt folk" var där. Lokalerna var väldigt stora och det gjorde det svårt att få den där "lyxiga känslan". Pågår på Slagthuset i Malmö nu I helgen och kommer till Göteborg den 9-10 februari.

 

www.alltombrollop.se

 

Bröllopsmässan på Grand Hotel: En lyxigare tillställning i fantastiska lokaler. Lite mer intimt eftersom det är mindre rum, men högt till tak. Det var inte lika mycket folk där, men det kan bero på att jag var där på söndagen. Kändes lyxigt då man blev bjuden på mousserade vin som man kunde gå och smutta på, och även smaka en del lyxiga bakverk. Denna helg kan du besöka Bröllopsmässan på Eriksberg i Göteborg.

www.brollopsmassan.se

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln