headerfoto

Inspirerande bröllopsmässa

Nu är det högsäsong för bröllopsmässor. Förra helgen var jag på två bröllopsmässor i Stockholm, och denna helg är det både Allt om Bröllop i Malmö och Bröllopsmässan på Eriksberg i Göteborg. Det var första gången jag besökte en bröllopsmässa och det var en upplevelse utan dess like. Jag har ju förstått att bröllopsbranschen är stort, men inte så gigantiskt stort! Det var mängder av människor som trängdes för att hitta inspiration och attiraljer för det perfekta bröllopet. Utbudet av ekologiska och miljövänliga produkter är inte lika stort än på bröllopsmässan, men det fanns en del guldkorn som vintage accessoarer och smycken, naturligt skönhet med mineralsmink, svanenmärkta servetter och en konditor som bakade från grunden med både närodlat och ekologiskt. Så hopp finns, och desto mer krav ställer vi på företagen - ju större efterfrågan.

 

/Vera

 

Allt om Bröllop på Nacka strand: En stor mässa och drog mycket folk. Jag gillade den gemytliga känslan jag fick där. Det kändes mer som "vanligt folk" var där. Lokalerna var väldigt stora och det gjorde det svårt att få den där "lyxiga känslan". Pågår på Slagthuset i Malmö nu I helgen och kommer till Göteborg den 9-10 februari.

 

www.alltombrollop.se

 

Bröllopsmässan på Grand Hotel: En lyxigare tillställning i fantastiska lokaler. Lite mer intimt eftersom det är mindre rum, men högt till tak. Det var inte lika mycket folk där, men det kan bero på att jag var där på söndagen. Kändes lyxigt då man blev bjuden på mousserade vin som man kunde gå och smutta på, och även smaka en del lyxiga bakverk. Denna helg kan du besöka Bröllopsmässan på Eriksberg i Göteborg.

www.brollopsmassan.se

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln