headerfoto

Bröllopsblommor och dekoration i nordisk anda

Jag har drömt om en bukett med solrosor när jag gifter mig, men på grund av att vi nu flyttat bröllopet till juni så får vi avstå från solrosor eftersom det inte är säsong. Istället har vi en hel äng med vilda midsommarblomster att välja och vraka mellan eftersom bröllopet blir helgen efter midsommar. Vi kommer använda oss av dem både i brudbukett och i dekorationen – det kommer att andas nordisk sommar. Jag är väldigt förtjust i det vilda i naturen eftersom jag tycker det blir mer okonstlat på något sätt, men det kan bero på att jag är uppväxt på landet? Det är dessutom ekonomiskt och miljövänligt att plocka egna blommor till bröllop och fest. Håll koll bara på vilka blomsorter som är frislysta.

 

Både Tommy och jag är förtjusta i hundkex som förövrigt påminner om brudslöjan eftersom båda två sorterna har vita små, skira blommor. Så hundkex kommer absolut vara i fokus på vårt bröllop. Vi tycker även om lupiner, prästkragar, smörblommor, blåklockor, vallmo och gräs. Ja, grässtrån finns i många skrudar och är perfekt att dekorera med. Jag ska ju dessutom binda min egen och tärnornas bukett tänkte jag – jag är ju kreativ och konstnärlig så jag tänkte de inte blir några problem? Vi får väl se hur pass mycket tid det finns för det.

 

Vilka sommarblomster är era favoriter och vad skulle ni välja för vilda blommor i er bukett om ni fick välja?

 

/Vera

Foto: Julia Khouri, www.juliasvitadrommar.blogspot.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln