headerfoto

Sveriges största klädbytardag 20 april

På lördag 20 april är det dags för årets stora klädbytardag! Det är Naturskyddsföreningen som arrangerar klädbytarevents på flera olika håll över hela landet. Överfulla garderober rensas och gamla plagg blir nya plagg för någon annan. Bra för både plånbok och miljö! Har du inte testat? Passa på, det är verkligen både roligt och givande! Vi brukar arrangera i vårt tjejgäng med jämna mellanrum tex. vår och höst för att rensa garderoberna. Oftast får man dock  med sig lika många "nya" plagg hem, så särskilt mycket mer utrymme brukar det ändå inte bli. Ett tips är att även arrangera bytar-dagar med olika teman ex. sommarklänningar, vintagekläder, accessoarer, märkeskläder etc. 

 

Vill du inte arrangera själv så passa på nu på lördag när Naturskyddsföreningen arrangerar hela 86 klädbytarevents över hela landet! Kanske hittar du även snygga skor till bröllopet, skjorta till brudgummen, eller en klänning till din tärna. 

 

/Katharina

 

Här hittar du din närmaste klädbytardag >>

 

Så här går det till: 

  1. Du tar med dig max fem fina och fräscha plagg. Vi tar även emot fina accessoarer och skor i nyskick.
  2. För varje plagg får du en biljett som du kan byta mot ett nytt plagg.
  3. Det är helt gratis.
  4. På en del platser ska du lämna in dina plagg innan själva klädbytardagen, kolla in ditt närmaste klädbyte för mer info.
  5. Plagg som ingen väljer skänkar vi till en lokal second hand-butik. Du får inte tillbaka kläderna.

 

Foto: Naturskyddsföreningen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln